Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WinXP na Win7 ??

119 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.06.2012. u 15:40

pozz gameri
da li neko moze daa mi objasni kako cu instalirati windows xp na sad postojeci win7 (znaci sad mi je win 7 ) a u pitanju je LastXP..... ?
Formatiras sistem i dignes xp

Win xp cd kupis ili skines sa neta pa sprzis
Ma kupis obicni CD od 700 mb i skines sa pirates bay-a XP i sprzis najmanjom brzinom (:

Onda ubacis cd i restart komp i drzis pustis ga i pokazat ce ti vako nesto boot CD nesto tako i pritisni enter i sve ide kasnije samo i posle formatiras ga , mislim izbrise diskove i napravis nove !

valjda sam pomogao ;(
fragout je napisao/la:
Ma kupis obicni CD od 700 mb i skines sa pirates bay-a XP i sprzis najmanjom brzinom (:

Onda ubacis cd i restart komp i drzis pustis ga i pokazat ce ti vako nesto boot CD nesto tako i pritisni enter i sve ide kasnije samo i posle formatiras ga , mislim izbrise diskove i napravis nove !

valjda sam pomogao ;(
problem je u tome to imam sistem na cdu i kad restart komp nista mi ne dodje a prije je dolazilo ???
arminkus je napisao/la:
problem je u tome to imam sistem na cdu i kad restart komp nista mi ne dodje a prije je dolazilo ???
U biosu podesi da ti čita DVD-CD sta vec, imas pod sekcijom boot sequence, tako nesto, da ti boota prvo cd pa onda hdd
CD stavis u komp, Restartujes i udjes u BIOS.
Sad zavisi kojati je maticna jer ulaz u BIOS moze da bude preko DEL, F2, F9, HOME itd.

Ako si uspjeo uci u BIOS, treba da ti pise kategorija BOOT ili BOOT SEQUENCE.

Tu trebas da stavis da je CD ROM prvi,a HDD da boota drugi.
Kad si to uradio, spremis, restartujes komp. I kad se pocne paliti pisat ce ti "PRESS ANY KEY"

Nadam se da je objasnjeno ;)
Jeste i ja sam sa njim bio i uspjeo je install hvala svima na pomoci ... :)))

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.