Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 100 bodova

Max Payne 3 - dat errors

299 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.06.2012. u 18:16

Pozdrav.

Eh ovako, imam jedan ( tj. tačnije više problema ) vezanih za Max Payne 3. Znači, instalirao sam igru, black box verzija, trajalo je 2h instaliravanje, zatim, instalirao sam social club, i to je to. ( igru nije trebalo crackovati ) Pokrenuo sam, max payne, izbaci mi error:

odem da pokrenem playmaxpayne3.exe, dodje neki update ( ja naravno blokiram tamo maxpayne3 i playmaxpayne3.exe i otvori mi se offline mode. ja kliknem, opet isti error:

Ne znam do čega je, što je najgore ne znam ni kako i šta trebam instalirati, trebam li updejte izvršiti, ama baš ništa. 
Eto ti fix na PM pa mi javi radil 
Update direct x i radit ce 100%

Ili ukucaj pojedinacno nazive tih .dll fajlova i ubaci u windows system 32
Download RETAIL verziju, imao sam i ja probleme sa BLACKBOX, a uz to je mnogo bolja grafika na RETAIL. 
MAND4 je napisao/la:

svaki put interrupt

@orrochi whatever - instalirao sam i directx ovaj što dođe uz maxpayne3, tako da to sigurno nije problem

@dylen - 30 GB - internet 200 kb/s skida, tako da mi se to ne isplati nikako.
Dobio si na PM.

- Radi 100 %, provjereno od strane mene. 
t45ra je napisao/la:
u mene nije retail verzija, i to je za igranje preko tunngle-a, lan or whatever. 
Rješenje
Ja sam skinuo istu verziju ko i ti i imao sam puno problema.Evo kako sam ja to resio.

1.Mountovati ISO iz Daemon Tools
2.Odabrati SAMO instlacionu putanju na koji HD zelis da se igra instalira, kod mene je to D:\
Instalacija traje oko 2 sata i kad se zavrsi uspesno (Zenski glas kaze da je instalirano):
3.Instalirati Social Club iz ISO\Redist
4. Prekopirati folder 'profiles' iz igre u '%UserName%\Documents\Rockstar Games\Social Club'
(ovo ako je potrebno, tj ako se automatski prilikom instalacije nije uradilo)
5.Izbaciti ikonicu za startovanje igre na Desktop
6. Make sure that 'MaxPayne3.exe' is blocked by fire-wall from going online.

Evo i u slikama

Takodje skini revolt verziju crack-a.Ja sam imao isti problem i tako sam resio.

Post dobio aplauz od DrawN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.