Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Titlovi za Film

184 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.06.2012. u 11:17

http://www.imdb.com/title/tt0961119/
Philosophy of a Knife.

Ko nađe odgovarajuće titlove evo neka skromna nagrada, mogu i na engleskom mada je pozeljan: bosanski, srpski ili hrvatski.

titlovi.com
hr.podnapisi.net

ne trazite  .
Almir je napisao/la:
Druze ne poklapaju se nikako , a taj sto ima xvid noir je na mađarskom ovi na engleskom se ne poklapaju.

@CicaCola fino sam reko djaba trazis na titlovi.com jer se takodje ne poklapaju skido sam identican.
Tražićeš ti da ja tebi salivam strahu od silni horora 
TWISTTER je napisao/la:
Tražićeš ti da ja tebi salivam strahu od silni horora 
Evo skidam Cannibal Holocaust kazu da je zabranjen u nekim zemljama, a za ovaj kazu da je gori od da Bog sačuva .

Jedva čekam  . Samo da je naci titl.
brick je napisao/la:
Evo skidam Cannibal Holocaust kazu da je zabranjen u nekim zemljama, a za ovaj kazu da je gori od da Bog sačuva .

Jedva čekam  . Samo da je naci titl.
Cannibal Holocaust ?
Nemoj bezveze gubiti vrijeme bro skidajući ga,vjeruj mi 
Ako voliš brutalnost možda ti se film i dopadne,ali po meni filmovi koji sadrže rezanja,rezbarenja,kasapljenja još + oldsql film sa užasnim effektima ne predstavlja mi neku 'horror' kombinaciju ako me razumiješ 

Radije uzmi gledati neki thai horor i uživaj 
Preporuka : Shutter 2004
Rafinha je napisao/la:
Nemas titl srpski, bosanski, hrvatski za ovaj film,

imas samo madjarski, engleski 

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=philosophy%20of%20a%20knife&jezik=
Jeste nedokazni boktee fino sam reko da sam skidao sa titlovi.com i nema sanse da se ti titlovi poklapaju kasne nenormalno.

Moze i englesi al da radi  .
Rafinha je napisao/la:
Philosophy.Of.A.Knife.2008.DVDRip.XviD-FiCO jel vidis sta pise  meni treba XVID NOIR  .

I takodje sam reko da sa hr.podnapisi.net nerade nema sanse kasne godinu dana 
Rješenje
brick je napisao/la:
Druze ne poklapaju se nikako , a taj sto ima xvid noir je na mađarskom ovi na engleskom se ne poklapaju.

@CicaCola fino sam reko djaba trazis na titlovi.com jer se takodje ne poklapaju skido sam identican.
Pa nema veze, skini ga, ako ti je FPS problem onda samo sa Sutbtitle Editorom sebi poklopiš FPS od filma i titla 

Post dobio aplauz od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.