Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tajne u GTA:SA

366 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 22:44

Pa da ba ova auta su uvjek skrsena i ne mogu se popraviti :D
eNgine je napisao/la:
Pa da ba ova auta su uvjek skrsena i ne mogu se popraviti :D
A zašto se onda kotrljaju niz brdo a unutra nikoga nema
arko97 je napisao/la:
A zašto se onda kotrljaju niz brdo a unutra nikoga nema
Zato sto im je niz brdo.Brate daj nemojte mi srat po igri
Malo mi je ovi sto mi seru vamo jos i po igricama o nekim vanzemaljcima.Ja vjerujem da postoje druga bica u Svemiru jer ovoliki Svemir samo za nas nema logike
eNgine je napisao/la:
Zato sto im je niz brdo.Brate daj nemojte mi srat po igri
Malo mi je ovi sto mi seru vamo jos i po igricama o nekim vanzemaljcima.Ja vjerujem da postoje druga bica u Svemiru jer ovoliki Svemir samo za nas nema logike
hahahhahahahhah objasnio! ♥
nisu samo ova auta što se kotrljaju misterija a šta je sa Leatherface-om
Vecinu ovog sam vidio kao sto je ghost car,podmornica ,gejzir ,spilja ona neka, boing 737 , oni policajci sto udaraju onog dole itd. :P . Neke stvari su tu samo da bi poboljsalii izgled igre kao sto su gejzir taj avion itd. ima i poneki bug pa izgleda kao misterija . Ima stvari koje nisam do sad vidio . Stvarno su cudne neke stvarcice kao ona podmornica 3 groba itd. ali to je i bio cilj kreatora igre. Zbog ovih stvari GTA San Andreas je jedna od najboljih igara do sad. Vecina tih stvari je i stavljena da se ljudi malo zabave traze te stvari itd . :P :P tako da ;)
Ma znam da je to sve cilj kreatora.ali jednom sam hodao kroz pustinju u las venturasu i odjednom u je zazvonio telefo pritisnuo sam tab i javo se, a onda je nesto pricalo nisam razumio sta i odjednom se zacuo vrisak i ja sam od straha izasao iz igrice.:|:D
arko97 je napisao/la:
Ma znam da je to sve cilj kreatora.ali jednom sam hodao kroz pustinju u las venturasu i odjednom u je zazvonio telefo pritisnuo sam tab i javo se, a onda je nesto pricalo nisam razumio sta i odjednom se zacuo vrisak i ja sam od straha izasao iz igrice.:|:D
hahaahhahahahahah :D

cuj izasao iz igrice :)
Pa i ovom prvom je bilo nizbrdo kada se popeo,ali se nije vratio.Duh povukao ručnu
Zanimljivo,jako zanimljivo brate moj najmiliji ♥!
Serial Killer je bio na gta san andreasu , a kasnije su ga obrisali ovi iz rockstar-a tako da ga sada vise nema ima samo na starim cd-ovima :D
Zar se to još igra
Odite po noci do groblja u San Andreasu i iza one kucice,vidite grafit koji se pokaze tu ..
crozzeR1 je napisao/la:
Odite po noci do groblja u San Andreasu i iza one kucice,vidite grafit koji se pokaze tu ..
Da po danu su normalni a po noci se na njima vidi neki grafit :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.