Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Usluga, pozajmica novca

294 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 21:38

Pozdrav :)

Treba mi jedna usluga. Potrebna mi je kartica od banke da uplatim na račun. Hitno mi je potrebo, večeras ili sutra do podne.

Potrebno mi je da uplatim na bet365 €20, imam dojavu, koja me jako mnogo koštala, pa moram da se izjednačim, da uplatim dovoljno da mogu platit to :)

Ako bi neko bio dobrovoljan, da mi učini tu uslugu, bilo bi, jel dobro :D

Naravno, vraćam novac, pošto sutra banke ne rade, u ponedeljak bi vratio odma. (nemam na kartici, nego na štednoj)

U slučaju, da prođe dojava, taj koji bi mi uplatio na račun, dobio bi € 40-50, u zavisnosti od moje uplate, a ako ne prođe, naravno vraćam mu samo pozajmicu novca :)

Ili ako neko ne želi tako novac, spreman sam da kupim neku igru po želji na steamu :)

Koliko mi uplatiš, u takvoj cijeni sam spreman da kupim igru.. max. do €30, ako prođe dojava, može i još koja igra (posjedujem određenu sumu na svom acc-u )

Molim bez spama, ako je neko spreman da mi učini uslugu, neka se javi :)

EDIT: sad se sjeti, imam i na jednom mtel broju oko 35KM, može se i to u zamjenu uvrstit, ko želi naravno :D

U biti, imam svugdje novca, ali mi ništa ne pomaže :/
Zbog scama braco najbolje da nadjes nekog u komsiluku... Jer sumnjam da ce neko ovo uraditi ....
k1d89 je napisao/la:
Zbog scama braco najbolje da nadjes nekog u komsiluku... Jer sumnjam da ce neko ovo uraditi ....
Teško nekog poznajem :/

Skoro sam se doselio u stan, tj. neboder, tako da ne poznajem baš komšiluk :)

A ako niko ne bude, ok, jbg, i ja bi imao dvoumica :)
n3xu5 je napisao/la:
dojave ne postoje al' haj daj da ipak probam :D
Javio sam se na pm :)
Dojave postoje samo za one koji su ih namjesiti to su obicno 2-3 lige i to na velike pare npr kad je 15 kovota i ne vjerujem da ih tako lagano prodaju..
Dramasticno je napisao/la:
Dojave postoje samo za one koji su ih namjesiti to su obicno 2-3 lige i to na velike pare npr kad je 15 kovota i ne vjerujem da ih tako lagano prodaju..
I ja sam skeptičan, nego, dojava se plaća poslije meča, tako da :)

I ja sam skeptičan u tim stvarima, nisam ja još platio dojavu, ali je moram poslije meča :) Jer ima sliku moje lične, moju adresu :D ne želim probleme :D a ako prođe, što da je opet ne kupim ?

U biti, ako ne bude niko htio da pomogne, uplatit ću to što imam, haya.

A ako neko pomogne, biće još više novca :D

btw, kvota i jest oko 15 :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.