Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pomoć] MMA !!! Klub

255 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 10:34

Ne znam jesam li pravilno otvorio temu,ako nisam premjestite je ako vam nije frka..

__________________________________________________ ____________________________________________

Naime radi se o tome da hoću da počnem trenirati ozbiljno MMA !
Ali javlja se problem kod klubova u Sarajevu ..
Tu kod jednog Švabe što trenira nema mjesta trenutno,dok u klubu Gladiator samo treniraju K1 i 01 BOX..

Ja tražim isključivo MMA..

Ako ima neko iz Sarajeva a da zna neki klub molio bih da mi se javi ovdje i ostavi broj telefona ako ništa .. jer zaista mi je potreban hitno..

Hvala.
Evo javio sam im se Hvala :))

Može tema ostati malo još otvorena možda ima još neki izbor sem ovog kluba
synL je napisao/la:
Klub Pretorian.

http://www.facebook.com/pretorian.sarajevo Javi se tu i dobijes sve informacije , cijena , gdje treniraju , ko sta kako ,jer je meni sad mrsko pisati
slazem se, mislim cak da je to i najbolji klub, trenira ih Zrno. Jedini klub koji ima svoje prof takmicare(Tomo , Bera). a mislim da im je clanarina 40KM.
hmm , kod svabe uvjek ima mjesta al svabo ti u svoje prostorije nece primiti "svakoga" , javi se ti zrni tamo ces naci ono sto trazis ali ako nisi spreman dati sve od sebe nemoj ni pokusavati
Speedy41 je napisao/la:
Evo javio sam im se Hvala )

Može tema ostati malo još otvorena možda ima još neki izbor sem ovog kluba
Mislim da ovaj Pretorian klub trenira negdje na Bistriku. Prije su trenirali u teretani na rajlovačkoj cesti. Znam prije dok sam išao viđao sam ih često, ali su se 'preselili' na Bistrik čini mi se.
Isto, moja preporuka ti je Pretorian. Javi se tim ljudima za sve daljnje informacije. Dok su bili na rajlovačkoj cesti, trenirao sam kod njih, znači sami početak i otvorenje tog kluba i teretane, ali kako su premjestili klub (ne znam gdje, kažu Bistrik ili Otoka negdje) ne mogu da treniram pa sam odustao. Uglavnom javi se njima to ti je najbolje, oni će ti dati najbliže informacije o svemu što pitaš

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.