Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Skam ili ne?

673 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.06.2012. u 19:16

Radi se o PIK kreditu, posalje mi lik poruku i napise to sto vidite i ja mu posaljem PIK kredita:

Proslo je negdje oko sat vremena, odgovora nema.
To je taj neki Semir, nista me nece iznenaditi 
Pa dabogda te uvijek skamali maloumniče, nije prošlo 24h odmah plačeš ovde da te neko skamao, čekaj malo, spusti se na noge, pričekaj koji dan, ako ti ne pošalje, onda je u pitanju skam, a ne ovako, ako ti ne pošalje istog trena ili u roku od 1 sat odmah te neko skamao. 

btw. danas 3-4 teme o skamovanju 
Saće ti se Semir javiti proslijedio sam mu na msn, nije skam 100%
Ovih dana ste ultra glupi i naivni, svaka druga tema neki skam ili nešto. Shvatite, skam je sastavni dio interneta, a to što ste vi glupi, to je druga priča.

I puca mi ku**c više i za g.ba bodove i za pik.ba kredite i za diablo i dota ključeve.

Ustanite od kompjutera i udahnite vazduha malo čistog -.-
aj ne mogu da vjerujem jesam se ismijao danas .. svijumi kako ste samo naivni

too semire kralju neka si ga zeznuo

hahahahhaaha:

oleeeeeeeeeeeeeeeeee

Post dobio šamar od miire

Sta si odmah zakuko da ce ti lik 100 %
drizzer je napisao/la:
Pa dabogda te uvijek skamali maloumniče, nije prošlo 24h odmah plačeš ovde da te neko skamao, čekaj malo, spusti se na noge, pričekaj koji dan, ako ti ne pošalje, onda je u pitanju skam, a ne ovako, ako ti ne pošalje istog trena ili u roku od 1 sat odmah te neko skamao. :-X

btw. danas 3-4 teme o skamovanju :r
Lik je online je**m ti zemlju glupu, nemoj meni govorit da sam maloumnik, aj mars sa teme.ž

Nisam rekao da je lik skamer, kazem da li vi mislite hoce li me sjebat il nece, valjda je neko ovdje duze od mene i poznaje lika malo bolje.

liquidlol je napisao/la:
Ovih dana ste ultra glupi i naivni, svaka druga tema neki skam ili nešto. Shvatite, skam je sastavni dio interneta, a to što ste vi glupi, to je druga priča.

I puca mi ku**c više i za g.ba bodove i za pik.ba kredite i za diablo i dota ključeve.

Pa šta ti ovde radiš , što ti ne udahneš malo svježeg vazduha pametnjakoviću jel to tvoj problem šta oni rade , a kofol on nekom kaže udahni svježeg vazduha , što nemogu ovakvih gospodina a samo vise na g.ba ! :)

a ti što si digao temu ako te zajebao , javi se meni na pp , poslat cu ti ja 200PIKredita s halalom :D netreeba mi :P
zasto vi toliko smarate sa SKAMOM ? Pitate li se uopste da li nekog na gejmerskom sajtu zanima kako je vas neko prevario ? -.-
kdx_ je napisao/la:
Pa šta ti ovde radiš , što ti ne udahneš malo svježeg vazduha pametnjakoviću jel to tvoj problem šta oni rade , a kofol on nekom kaže udahni svježeg vazduha , što nemogu ovakvih gospodina a samo vise na g.ba ! :)

a ti što si digao temu ako te zajebao , javi se meni na pp , poslat cu ti ja 200PIKredita s halalom :D netreeba mi :P
Hahahahah, pa ne treba mi kredit :D, hocu sam da se ispostuju je***a pravila, ako neko sjebe da ga se ban.

ne brini za semira, čovjek od riječi ! ;)

P.S nisi trebao dizati temu, imaj strpljenja !
kdx_ je napisao/la:

Šta ti znaš o mom životu nolajferu jedan.

3 tema danas ja mislim za ovaj skam ,nije mu ni poslao ove bodove vec dize temu da se skaman ,stani malo covjece
liquidlol je napisao/la:
Šta ti znaš o mom životu nolajferu jedan.
Zanimljivo , ti znaš da sam ja nolifer :) odgovaram pitanjem na pitanje , šta ti znaš o mom životu HEHE , glup si al' nema veze :D ♥

liquidlol je napisao/la:

A da ti shvatis da nama takode puca ku**c za ove tvoje postove, ako ti puca ku**c sve u skokovima ajmo op op op !!!

SPL3N je napisao/la:
A da ti shvatis da nama takode puca ku**c za ove tvoje postove, ako ti puca ku**c sve u skokovima ajmo op op op !!!
Šta je splen kito jedna šifra ti na googlu izašla eto kol'ko si naivan i pametno glup, sjećaš se kad sam ti vratio adresu, facebook nalog i sajt .... budi mi zahvalan baksuze.

Tema ide lock radi spamanja 

Post dobio šamar od coop

Bas nisi normalan, sad ja trebam sjediti kuci 24 sata i cekati da mi ti posaljes pik kredit kako bih ti iste sekunde poslao bodove, sad sam usao u kucu i idu bodovi 

mojne se sikirati, ja pored svojih kompanija da tebe skamam za neke pik kredite 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.