Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

lol acc

337 pregleda · 20 odgovora · otvorena 04.06.2012. u 01:36

pozz raja trazim lol acc eu west 30 lvl ako moze dzaba
Pa nije ovo merhamet
cjNor je napisao/la:
Nema dzabe ni u stare babe.

Chus
nece biti dzaba chus
Welahavle je napisao/la:
nece biti dzaba chus :D
udji na fb denis je
evo imam ja
420risk je napisao/la:
evo imam ja
._.
imam ja šta dajes
Pa zar je vama problem napraviti acc i dogurat do 30 levela? Samo tražite da vam netko daje acc-ove.. Osim toga tako i nečeš naučit igrat..
sutalocr0 je napisao/la:
Pa zar je vama problem napraviti acc i dogurat do 30 levela? Samo tražite da vam netko daje acc-ove.. Osim toga tako i nečeš naučit igrat..
Jest problem ne mori idole.
ScandaL je napisao/la:
Jest problem ne mori idole.
Kako kome
sutalocr0 je napisao/la:
Kako kome
Vidis ti si u skoli i dodjes na g.ba i citiras postove i pricas nesto. Idi obrazuj se.
ScandaL je napisao/la:
Vidis ti si u skoli i dodjes na g.ba i citiras postove i pricas nesto. Idi obrazuj se.
Evo i ja preko moba pisem, wi-fi skolski ftw. Jel treba da se i ja obrazujem debeli ? :* kakogod, ja sam za 20 ili manje dana nabio 30ti , naravno imap sam xp/ip boost svo vrijeme. Btw, wela mozda ti ja nabavim samo kad dodjem kuci pa cu vidjet
ScandaL je napisao/la:
A vidis ti si "van skole" pa si i dalje neobrazovan :) decko vjerovatno nije upucen da ovaj botko vela igro lola prije i da nije los , vjerovatno banovan ili na neki nacin ostao bez acc-a pa bi opet da igra sa nekoliko heroja i runama jer je peglativno to postici,ljakse post se napise kao sto sam ga ja napisao a ne da "flejmas" momka , dobro te je :)
Imam ja acc 30lvl 750 winova na west moze zamjena za 500+ winova na nord , btw i ja sam na skolskom preko moba :D
w0n3z je napisao/la:
Imam ja acc 30lvl 750 winova na west moze zamjena za 500+ winova na nord , btw i ja sam na skolskom preko moba
Samo ako ti se ta skola zove kuca, moguce....
Kupi od Rame 3KM hahahahaha 9-)

edit:
Sta sam dozivio kakav me retard slappa :S

Post dobio šamar od miire

Zabranjeno je prodavanje League of Legends accountova.
bUwashere je napisao/la:
Samo ako ti se ta skola zove kuca, moguce.... :r
Fizicar sta ti znas o meni ti si iz Srbije a ja iz BiH zato šššššš :D
w0n3z je napisao/la:
Fizicar sta ti znas o meni ti si iz Srbije a ja iz BiH zato šššššš
Ako sam Srbin ne znaci da sam iz Srbije, kakve veze fizika ima sa LoL-om.

btw ne citiraj moris...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.