Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs problem, preglednost

202 pregleda · 15 odgovora · otvorena 02.06.2012. u 23:04

Pozdrav,

Imam jedan problem, tj. kada me igrac ubije, automatski ili me prebaci slika na drugo podrucije mape ili se igrac ukopa u zemlju xD. Znam da je smijesno i bezveze, ali ako neko zna kako da ovo rijesim, zahvalan bi mu bio. Probao mjenjat cfg, server nista...

Evo ss:
Ja mislim da je to do servera, probaj na drugom.
Možda se to uradilo kad je počelo record demo ?

Desi se često tako.
Jeste, najvjerovatnije da je do servera ( samo na g.ba serveru mi se to desava ) i to svaku rundu, a ne samo kad te udem u cs.
Ali opet ne kontam kako je moguce do servera ( opet kazem samo mi se ovo desava na gamers.ba serveru ), a pitao sam 50 njih drugih svima normalno.
I meni se dešava slična stvar, ukopaju se igrači, ali ne prilikom početka snimanja dema, ili samo na gba serveru. ili bilo čega. Samo odjednom počne skakati i propadne u mapu do vrata. Kad otvorim konzolu kaže mi "error, failed to...(nešto) file customization"
Iko?
ZES je napisao/la:
I meni se dešava slična stvar, ukopaju se igrači, ali ne prilikom početka snimanja dema, ili samo na gba serveru. ili bilo čega. Samo odjednom počne skakati i propadne u mapu do vrata. Kad otvorim konzolu kaže mi "error, failed to...(nešto) file customization"
Iko?
Znaci meni se desava samo na gamers.ba serveru, ni na kojem drugom... Mrzim kad me ubije, a switcha me negdje iza planina xd...
orochi je napisao/la:
Znaci meni se desava samo na gamers.ba serveru, ni na kojem drugom... Mrzim kad me ubije, a switcha me negdje iza planina xd...
Znači brate kao što sam rekao da je do servera, ne možeš to popraviti.
ma nie do servera! kada ti se do desi! restartaj comp i sve ok ;) :P
orochi je napisao/la:
I meni se isto desava, pitam sinoc sta ste ovo uradili sa camerom ovom kazete samo je do tebe 
Isti problem imam i ja, isto kao da se mješaju slike itd. 
Drug,ovo se i meni duzer vrijeme dogadalo moze biti do servera a i do Cs-a na kojem igras.Skini KGB-eov ili Gamersov cs i igraj.A ovo na slici je bag.
exeel1 je napisao/la:
Drug,ovo se i meni duzer vrijeme dogadalo moze biti do servera a i do Cs-a na kojem igras.Skini KGB-eov ili Gamersov cs i igraj.A ovo na slici je bag.
moze link za gamers.ba cs ? 8-)
exeel1 je napisao/la:
e hvala brate 
ja sam trazio gore u Counter-Strike forumu pa instalacija g.ba csa ali megaupload je pa nije moglo download 

Mozak ne misli na downloads 
ZLAXON je napisao/la:
e hvala brate :D
ja sam trazio gore u Counter-Strike forumu pa instalacija g.ba csa ali megaupload je pa nije moglo download :D

Mozak ne misli na downloads :D
:D
Ja mislim da ti je to do servera, a ako nije do njega probaj promjeniti rezoluciju, a ako nije do toga probaj reistall cs :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.