Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G.ba pub] Akcija

418 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.06.2012. u 20:48

Vozdrica,

Hajmo jedna akcijica za pub, kačite ssove sa provedenim satima na pubu i najboljim skorovima i prvi po vremenu dobiva premium + aplauz + 30 boba, prvi po killovima premium + aplauz + 50boba.

Svi ostali postovi će biti nagrađeni sa aplauzom. (uslov: minimum 40 minuta za vremensko takmičenje, a za kills minimum 20 killova npr 30 kills 10 deaths)

GAMERS.ba PUB - 80.65.85.101:27015

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAN
Evo ovako da se javim, oko ovog prepucavanja. Sada pišem obojici. Naime, svaki put kad uhvatim da se prepucavate preko tema gdje nije mjesto offtopic postovima šamarat ću, pa ću i tražiti forum gag od 1-2 dana. Šta vam je više? Kao djeca se ganjate, što Brutal kaže niko ne tjera ljude da boost-aju, a i što Frici kaže nije to realna nagrada. Ja neću da ulazim u to. Da moj post ne bude offtopic, odo na pub pola sata ufatit kakavih fragova da ne rušim ugled temi. Pamet u glavu. 
simba je napisao/la:
Evo ovako da se javim, oko ovog prepucavanja. Sada pišem obojici. Naime, svaki put kad uhvatim da se prepucavate preko tema gdje nije mjesto offtopic postovima šamarat ću, pa ću i tražiti forum gag od 1-2 dana. Šta vam je više? Kao djeca se ganjate, što Brutal kaže niko ne tjera ljude da boost-aju, a i što Frici kaže nije to realna nagrada. Ja neću da ulazim u to. Da moj post ne bude offtopic, odo na pub pola sata ufatit kakavih fragova da ne rušim ugled temi. Pamet u glavu. 
Nisi trebao brisati post, al' hajd' valjda je vidio da sam mu se zahvalio što je onu temu zaključao/kantirao, a otvorio temu ovog tipa.

Btw. kao što sam obećao u prethodnom/izbrisanom postu ..

VRIJEME :

SCORE :

Post dobio aplauz od simba

valjda necete opet izraditi za aplauz
2 puta ste me izradili :P

Post dobio aplauz od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.