Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Brza posta

82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 01.06.2012. u 20:39

Cao cao raja Dogovorio sam se s jednim momkom na piku oko nekog artikla da mi posalje brzom postom sutra. Sada mene interesuje , kada mi oni dodju , da li cu ja tu posiljku moci da otvorim i provjerim sta je zapravo unutra ..nazalost svi znamo da danas raja pokusava da prevari na sve nacine a meni se nikako ne baca 220 km. Pa ako neko vec ima iskustva sa tim molio bih da mi kaze..
Posiljka ti dodje za neka 2-3 dana.I neces moci otvoriti artikl jer prvo pare pa onda otvaraj :D
eNgine je napisao/la:
Posiljka ti dodje za neka 2-3 dana.I neces moci otvoriti artikl jer prvo pare pa onda otvaraj
E svasta , pa ima li ikakav nacin , necim drugim da mi posalje (samo nemojte govorit da ja idem njemu il on meni) jer logicno mi je da mi frajer onda moze uvalit bilo sta unutura ?
synL je napisao/la:
E svasta , pa ima li ikakav nacin , necim drugim da mi posalje (samo nemojte govorit da ja idem njemu il on meni) jer logicno mi je da mi frajer onda moze uvalit bilo sta unutura ? :-X
Pa naravno da moze da te prevari zato vidi koliko lik ima transakcija kakvo mu je povjerenje.I probaj kontaktirati nekog kome je on prodao nesto vidi kako je sve proslo procesljaj lika prvo pa poso sklapljaj :D
ma mozes otvorit ba, reci samo da neces prihvatit posiljku ako ne mozes otvorit, al glupost je inace sto radis preko obicne poste, bolje da si preko city expresa tu uvijek mozes otvorit paket i provjerit sta si dobio i dal radi kako treba ha ya

btw imam preko 100 transakcija na piku pa ti pricam iz iskustva

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.