Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD2 sporo ulaženje

117 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.06.2012. u 10:11

Pomagajte molim vas, evo ovako cod2 mi je prije tjedan dana sve normalno radio, a evo jučer upalim komp i da cu preko xfire-a uc (uvijek idem preko xf) pojavi mi se slika i treba minutu, minutu i pol da mi se učita . Prije je sve normalno radilo pa ako neko zna u čemu je problem ili ga zna riješiti molim da pomogne .

Spameri zaobidjite ;)
Očisti kompjuter CCleaner-om.

Download link: http://piriform.com/ccleaner

Provjeri temperature grafičke dok učitava CoD2, i vidi kolika je zauzetost procesora pri učitavnju. 
1. Otvorite Control Panel

2. Uđite u Network Connections

3. Idete na Local Area Connections desnim klikom i birate opciju properties

4.Kliknete desnim klikom na opciju Internet Protocol TCP/IP i izaberete properties.

5.Kliknete na Use the following IP adress

6. Ukucate 195.168.168.5

7. U subnet mask kucate 255.255.255.0

8.Pritisnete opciju OK

9. Ponovo pokrenete igricu  

Post dobio aplauz od Soviet

Ma to je lahko, predpostavljam da ti je ADSL, idi u Control Panel, Network Connections, nadji Local Area Connection, desni klik i Properties, nadjes Internet Protocol TCP/IP pa Properties na to, odaberi Use the following IP adress i ukucaj ovaj IP 195.168.168.5 a u Subnet mask ukucaj ovo 255.255.255.0
n1ko je napisao/la:
1. Otvorite Control Panel

2. Uđite u Network Connections

3. Idete na Local Area Connections desnim klikom i birate opciju properties

4.Kliknete desnim klikom na opciju Internet Protocol TCP/IP i izaberete properties.

5.Kliknete na Use the following IP adress

6. Ukucate 195.168.168.5

7. U subnet mask kucate 255.255.255.0

8.Pritisnete opciju OK

9. Ponovo pokrenete igricu  ;)
kada to upišem nemogu na xfire i internet piše mi DNS lookup na xfire i odbrojava do 10 pa mi opet o piše ima veze nešto sa DNS-om
svastika je napisao/la:
kada to upišem nemogu na xfire i internet piše mi DNS lookup na xfire i odbrojava do 10 pa mi opet o piše ima veze nešto sa DNS-om
Probaj skinut RegCleanPro!.
Neznam što bi drugo moglo biti.
:|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.