Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zanr igre, prijedlozi igara

216 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.05.2012. u 20:21

Pozdrav drugari,
Imam ritual, gdje svako vece provedem 1h do 1h:30min igrajuci neke fine igrice. Trenutno sam prenafuran na ovaj tip igre. Jamestown sam jos malo pa zavrsio, tj. presao sam na divine sve i pomalo gubim zivce, sad ako vi znate igrica na ovaj fazon, znaci brodici neki, gdje se mogu "napucavati" pucaljke, volio bi da su za pc, ali u obzir moze i konzola neka.
Igrao sam vec neke za konzole 

Znaci, trazim zanr igrice da mogu guglati, ili prijedlog igru.
odes na piratebay i skines M.A.M.E emulator i sve igre za njega (oko 18gb je to). imat ces preko 2000 igara na taj fazon 

a zanr je "top down shooter"
Jedno pitanje nevezano za temu, nadam se da se nećeš ljutiti stokasti.

Nekada davno, igrao sam jednu igru na nintendu, treba mi njeno ime.

Znači ti si neki avion i prelaziš mape, imaš 4 različitih oružja da uzmeš (lete ti pa ih ti uzimaš).. Znam da ima puno mapa, ne znam više ništa.

Ko mi kaže ime ove igrice ima od mene odma 100 bodova.
420 je napisao/la:

Znači ti si neki avion i prelaziš mape, imaš 4 različitih oružja da uzmeš (lete ti pa ih ti uzimaš).. Znam da ima puno mapa, ne znam više ništa.

Demonstar

Ima više verzija, proguglaj.

(same goes for OP, evo ti ova briljantna pucačina. proveo sam godinu života igrajući ovo  )
Cloud je napisao/la:
Demonstar

Ima više verzija, proguglaj.

(same goes for OP, evo ti ova briljantna pucačina. proveo sam godinu života igrajući ovo  )
Nažalost, nije to ta, ova je bila nekako realnija. Btw i ova što si mi dao nije loša, skinut ću je večeras :b
420 je napisao/la:

top gun ? xD

Stole , ne znam ovako da nadjem igre na taj fazon , ali znam kako mozes preko emulatora - skines emu za ninetendo ili neku drugu konzolu i rokas . Ja sam imao za ps1 i rokao tekena , ps2 nisam mogao jer mi je komp los , a za nitendo sam takodjer nasao i pucao one old school : zelda , kontra i slicno. Emu zauzima oko 1 mb .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.