Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Rotwailer

310 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.02.2007. u 17:23

E ovako kupio sam cuka rotwailera 50 dana ima...dali ima neko takovog cuka..i kako ga dresira imal link il sta..da ga bar naucim da kaki gdje treba...
Rješenje
sry nemam za edit...i veterinar mu je odsjekao rep prije 5 dana..pa mu ono zakorilo se pa se otkori krvari mu malo:S trebal cime mazati bilo sta?:S
ima osigurach kera pitaj njeg
ja imam malog onog mojsije mu ime lood ker samo ****** otrci na prugu za pticom ptica odleti on levat ne zna letiti ostane na pruzi, prugi kako god
               LavCCCP je napisao/la:
ja imam malog onog mojsije mu ime lood ker samo ****** otrci na prugu za pticom ptica odleti on levat ne zna letiti ostane na pruzi, prugi kako god

osigurach ima dogustfu pls
imas ovdje o svim vrstama pasa http://www.ljubimci-forum.com/
               LavCCCP je napisao/la:

hahahaha
Kao prvo imam kera i nije KENO (doga), vec je PIT BULL ...

1. Kako ga naucit da ne kaki po kuci ?

Ja imam jedan postupak, cuko se posere ti mu uzmesh glavu nadnesesh na govno i dobro ga utabash nogama. To uradish jednom dvaput, nepada mu napamet da vishe sere a kamoli da sere u kuci.

2. Kako ga dresirat ?

Samo trebash sa njim provesti vishe vremena. Gurnesh mu guzicu dole i kazesh SJEDI. Nakon izvjesnog vremena ce skontat, da treba da sjedne kad ti kazesh SJEDI.

3. Oderzan rep ! Krvari !

Nediraj to, malo ga pripazi dok ne zaraste, pazi gdje ga pustash, pogotovo ako nije vakcinisan, nemoj ga vodit PO TRAVI, pokupit ce bakteriju ( štenečak ), 99% cuka ne prezivi stenecak ...

4. OSIGURACH JE VETERINAR ! IDE U SREDNJU VETERINARSKU I 4 JE RAZRED ! Zato STFU !
               boozywoozy je napisao/la:
prvo mu baci komad mesa
pa ga onda pusti na prvog komsiju i on se sam dresira !

hahahkahak
evo kaze mi frend za nekog tipa koji ima rotweilera... evo ti mail....

[email uklonjen] to mu je mail ne messenger pa ga kontakt...rece mi frend da je pro ne obecavam suradnju...mozda ti dadne savjer...
               ExTreMeHack je napisao/la:
Upisi ga u skolu!!!!

hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.