Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft Masters

456 pregleda · 16 odgovora · otvorena 30.05.2004. u 17:46

eto nakon one citave polemike oko toga ko se prijavio na masters kao hrvat, srbin bla bla itd itd , zbog toga sto je ime drage nam drzave krivo napisano, povuko sam par veza i vezica i sredio nam da fino pise puno ime drzave nam u nas. =)
eto
nadam se da ce i neki drugi ljudi biti tolerantni kao i ja pa napraviti odredjene promjene u svojim Masters Accountima...
Ni sam neznas koliko si me obradovao...
ej borg kakav je to wc3 master tur?gdje je i kada je?ps igram li ja jos za nx wc3?posto ga nisam igro 1mijesec z*** skole al sada sam kreno igrati?poz svima
craygay neupucen si previshe zato nemoj komentarisat...

mada nije moje da odgovaram i to posto nisam u NXu al et
devilowns koliko vidim , josh si u NXu na BNetu ;]

DevilOwns je napisao/la:
ej borg kakav je to wc3 master tur?gdje je i kada je?ps igram li ja jos za nx wc3?posto ga nisam igro 1mijesec z*** skole al sada sam kreno igrati?poz svima

naravno daigras ...samo te nema nigdje ..

Ja necu mjenjati drzavu za koju igram. Kad su svi pravili pametni sa zastavama stavio sam djevicanske otoke i ostajem im vjeran

Ifrit je napisao/la:

Ja necu mjenjati drzavu za koju igram. Kad su svi pravili pametni sa zastavama stavio sam djevicanske otoke i ostajem im vjeran

hahahaha

ma bravo kumeee

Ifrit je napisao/la:

hahaha Djevicanski otoci ..asociacija hmmm ..

BebZ.wc3 je napisao/la:

Ifrit je napisao/la:

hahaha Djevicanski otoci ..asociacija hmmm ..

Asocijacija na tebe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.