Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Protein Baksuz

367 pregleda · 14 odgovora · otvorena 16.05.2012. u 22:19

Eh ovako ... :)
Imam neki protein dobio ga u kanti za kajmak :D nije moglo preko granice da se prebaci , nesto kad se pomijesa ko' bude od cokolade ne znam nisam neki ekspert u tom al' hajj...
E sad interesuje me koliko ima vrsta Proteina al da su cokoladni npr. whey itd,, Ja sam cuo da ima malo pa ako ima ako ko zna nek mi Napise treba mi hitno
krek ti je smedjaste boje
Omar je napisao/la:
so much win
Omar je napisao/la:
pusti mi ba to
teretana.ba ?

pogresno si upisao adresu ...
Omar je napisao/la:
svaka ti dala
Pa brate taj sto ti je poslao protein preko granice u kajmaku valjda zna sta je poslao. Mega masa mozda, imas 1k proteina u prahu od cokalade, to ne mozes znati nikada. Odradi jedan trening i vidjet ces na sebi sta ti je dao.
Gold Whey milk chocolate flavour
Prvo, imaš whey protein i imaš weight gainer. To ti je osnovna razlika.
Drugo, razlika je u okusu. Vanilija, banana, pina colada su ti obično bijele boje, ili bijelo-narandžaste. Čokolada je naravno tamno smeđe boje, ili boična smeđa. E sad, mog'o je neko u tu kantu nasuti šta je htio. Npr. weight gaineri s ukusom pina colada izgledaju isto k'o kreatin monohidrat kad nije kreapure, znači kad nije čisti kreatin monohidrat. Mog'o ti je neko nasuti bilo šta unutra, najbolje ti je da pitaš tog ko ti je nasuo u kante kako se zove taj proizvod tačno, pa da ti onda mogu reći nešto više. Ovako možemo nagađati koliko hoćemo. Isto ti zavisi i od proizviđača koji je, pa svaki ima svoj sastav, svaki ima svoje aditive, boje itd.
Samo brend spomeni, ime proizvoda, ili barem kompaniju koja proizvodi, i bolje ćemo ti pomoći
zovni toga sto ti je slao , nek ti kaze sta pise na kutiji
maxeL je napisao/la:
teretana.ba ?

pogresno si upisao adresu ...
Sta bolan pogresno ? Kaku adresu ?
ZES je napisao/la:
Prvo, imaš whey protein i imaš weight gainer. To ti je osnovna razlika.
Drugo, razlika je u okusu. Vanilija, banana, pina colada su ti obično bijele boje, ili bijelo-narandžaste. Čokolada je naravno tamno smeđe boje, ili boična smeđa. E sad, mog'o je neko u tu kantu nasuti šta je htio. Npr. weight gaineri s ukusom pina colada izgledaju isto k'o kreatin monohidrat kad nije kreapure, znači kad nije čisti kreatin monohidrat. Mog'o ti je neko nasuti bilo šta unutra, najbolje ti je da pitaš tog ko ti je nasuo u kante kako se zove taj proizvod tačno, pa da ti onda mogu reći nešto više. Ovako možemo nagađati koliko hoćemo. Isto ti zavisi i od proizviđača koji je, pa svaki ima svoj sastav, svaki ima svoje aditive, boje itd.
Samo brend spomeni, ime proizvoda, ili barem kompaniju koja proizvodi, i bolje ćemo ti pomoći :D
Drug evo udaram tetku tom kantom da se sjeti sta je pisalo na kutiji j**o je ona u pi*** glupu :@
Ne lazi ba Aj prodaj po' kante da krenem u teretanu Il mi prodaj onaj kreatin a sebi uzmi to
Imas dva osnovna proteina WHEY protein koji moze biti koncentrat i isolat i imas drugu vrstu proteina a to je KAZEIN koji je sporoopustajuci protein i koristi se pretezno kao obrok prije spavanja . Mega mase i ostali gaineri su obicno smece , previse secera itd.
Uzmi sebi Whey bilo koji i uzmi u DM-u glukozu i to zajedno pij poslije treninga(nemoj glukozu ako si dijabeticar :( )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.