Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

gras kupon

210 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.05.2012. u 20:14

eh ovako znam da je teme glupa i sve,ali mi treba odgovor na jedno pitanje.Izgubio sam kupon onaj za srednjoskolce 1-2razred.Dali je neko imao istu situaciju i kako je rijesio problem.

Bez nepotrebnih komentara pls 9-)
Prva stvar: uputi se zadnjim putOm kud si iš'o da ne naletiš na njega slučajno. Ako ne nađeš, odi u GRAS i traži novi jer si stari izgubio. Imaš njihove štandove na Latinskoj, na Otoci, na Ilidži. Ne znam ima li još gdje, to su im glavna uporišta. A ako ti se ništa od toga ne radi, švercaj se (neće ti bit' prvi put je l' tako? Tako je :D ) Mada, ne znam ni šta će ti taj kupon više, skoro si završio školu, nema još mjesec pa ne znam isplati li ti se vadit' novi, a možda neće ni biti gotov dok završiš školu :D
naravno das ga izgubit kad nije namjenjen tebi :D hahah
ZES je napisao/la:
Prva stvar: uputi se zadnjim putOm kud si iš'o da ne naletiš na njega slučajno. Ako ne nađeš, odi u GRAS i traži novi jer si stari izgubio. Imaš njihove štandove na Latinskoj, na Otoci, na Ilidži. Ne znam ima li još gdje, to su im glavna uporišta. A ako ti se ništa od toga ne radi, švercaj se (neće ti bit' prvi put je l' tako? Tako je ) Mada, ne znam ni šta će ti taj kupon više, skoro si završio školu, nema još mjesec pa ne znam isplati li ti se vadit' novi, a možda neće ni biti gotov dok završiš školu
ma ku**c ce dobit drugi
nema nista od tog, onda bi ja imao 10 kupova
ZES je napisao/la:
Prva stvar: uputi se zadnjim putOm kud si iš'o da ne naletiš na njega slučajno. Ako ne nađeš, odi u GRAS i traži novi jer si stari izgubio. Imaš njihove štandove na Latinskoj, na Otoci, na Ilidži. Ne znam ima li još gdje, to su im glavna uporišta. A ako ti se ništa od toga ne radi, švercaj se (neće ti bit' prvi put je l' tako? Tako je ) Mada, ne znam ni šta će ti taj kupon više, skoro si završio školu, nema još mjesec pa ne znam isplati li ti se vadit' novi, a možda neće ni biti gotov dok završiš školu
Nije izgubio iskaznicu nego kupon; isto kao da ode u banku i kaze 'Izgubio sam 20KM - molim Vas dajte mi ih'
otidi na salter objasni sta je bilo i onako je drugi kupon free na onim skenerima ne mozes proc na ilidzi ja mislim a iskaznicu revizori i ne zagledaju-samo kada budes vadio priki rukom desnu str
Neces dobiti drugi, fino na pocetku su javili striktno cuvajte svoje kupone jer druge dobiti necete

Zao mi je zbog tvog slucaja, ali "svercaj se" ono sto kazu do kraja godine
Jesi izgubio u Škafi, Mašinska škola?
BRUTAL je napisao/la:
Jesi izgubio u Škafi, Mašinska škola?
ma ili na ilidzi ili na socijalnom nisam siguran gdje je ispo :S
CicaCola je napisao/la:
ma ili na ilidzi ili na socijalnom nisam siguran gdje je ispo :S
Našli su u Škafi jedan kupon Srednjoškolca, ime i prezime na pm, da vidim jel to to ?
BRUTAL je napisao/la:
Našli su u Škafi jedan kupon Srednjoškolca, ime i prezime na pm, da vidim jel to to ?
Otkud na kuponu ime i prezime hahahhhhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahhah

Topic nece ti dati drugi kupon kupi onaj mjesecni ja mismim da je on 16 KM
karaBATAK je napisao/la:
Nije izgubio iskaznicu nego kupon; isto kao da ode u banku i kaze 'Izgubio sam 20KM - molim Vas dajte mi ih' :r
Pročitaj ponovo temu, ako nisi upoznat nemoj biti ignorant. Piše da je dobio iskaznicu i kupon za 1. i 2. razred srednje škole; znači to su oni koji vrijede po pola godine, i dobili su ih džaba. Stoga, ako ne znaš, mući.
BRUTAL je napisao/la:
gba biser 2012 godine :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.