Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Rotvajler

977 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.02.2007. u 14:40

e ovako ocu da kupim cuka rotvajlera stene...dakle gdje u sarajevu gdje ima da se kupi i kolike su cijene...pls bezz spama...
               Na1kOn je napisao/la:
na ulici koliko os

bez spama ba zar si corav...
neznam gdje u Sarajevu al znam da su skupi ako hoces ROTVEILERA sa papirima cijena mu je oko 400-500 km!!
Rješenje
               K!llum!nAt! je napisao/la:
neznam gdje u Sarajevu al znam da su skupi ako hoces ROTVEILERA sa papirima cijena mu je oko 400-500 km!!

ma kakvi ba papiri sta ce mi to...necu ja hodat po svijetu sa njim.....
pa sta ce ti ROTVEILER ako nema papire i nije dresiran !!

onda ti je dobro rekao ovaj pokupi s ulice i dobro si prosao , mada moje ti je misljenje da ne kupujes tog psa iz dosta razloga, jer imam iskustva s tim psom!!!
mozda ima po ovih prihvatilistima, gdje ih sintori vode pojma neam trebao bi pogledat
               rott je napisao/la:
ma kakvi ba papiri sta ce mi to...necu ja hodat po svijetu sa njim.....

hahahahahahah UZASNO
nemoj kupovat..bolje uzmi ove s ulice i ove u azilima ili sta je to vise kod vas..steta da das novce kad mozes spasit jednog ak uzmes s ulice ili azila
               GrmZ je napisao/la:
1) Ovo ti nije 4um za kucne ljubimce, i to nego GAMING.

2) http://www.superoglasi.ba/prikaz.php?klas=38&podklas=ZA
-i ako ti se svidi neki iz oglasa za kontakt otidji to trafike kupi ove oglase (1.5KM)

3) ''ZOO CENTAR''d.o.o.,Derviša Numića 1B (Grbavica).
TeLJefon: (033)642 911
WebSite: www.zoo-centar.co.ba

cafe shop sve i svasta i ne glupiraj se bezveze...bilo je i druih tema vezanih za zivotinje i nasao si meni srati....i ta ti stranica www.zoo-centar.co.ba neradi
Cene kvalitetnog shteneta rottweilera ( zhenka muzhijak ) 150 - 250 EUR. Shtenci od poznatih krvnih loza, papiri ukljuceni, sutra da odvedesh pasica negde da parish trebaju ti papiri i minimalno jedna ocena 5 sa izlozhbe kako bi mogao da ga parish ili obrnuto, takodje i za zhenku morash imati ocenu 5. Takodje mozhesh parenja i naplacivati ako ti je kvalitetan muzhijak po 100 EUR.
Rottweileri su postali biznis pa ti gledaj
ma pricekaj jos koji mjesec dok se zenke okote nadji prijatelja nekog i nek ti pokloni jer sa papirima i svim onim prelazi 400 KM

a pitanje?

sto bas rotvajler?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.