Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc

250 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.02.2007. u 14:48

imam problem...
kad se mi se upali comp izbaci ovo

http://www.slibe.com/image/22ae20c3-problem

i kad pritisnem don't send otvori mi se prozor u gome odbrojava 60 sec...kad dodje do kraja restartuje se comp...i stalno tako...

pomagajte...
onaj link ne valja
evo pravi
http://www.slibe.com/image/22ae20c3-problem/
ma nama nista skenirao sam sa nod32 sve i sa Ad-Aware i nije nista naslo... :S
pa imam li nesto drugo osim formatiranja...neda mi se formatirati
               mc*cartman je napisao/la:
ma nama nista skenirao sam sa nod32 sve i sa Ad-Aware i nije nista naslo... :S

daj sliku tog prozora sto odbrojava, podsjeca me na blaster worm po tvom opisu
               Lvc je napisao/la:
daj sliku tog prozora sto odbrojava, podsjeca me na blaster worm po tvom opisu

problem je sto ne mogu dati sliku...sve stane kad odbrojava....
               mc*cartman je napisao/la:
problem je sto ne mogu dati sliku...sve stane kad odbrojava.... :\'(

a sta pise kad odbrojava probaj zapamtit ili zapisi na papir
i da.. probaj upalit pc u safe modu ako je rijec o softverskoj gresci onda nebi trebalo da iskoci..
probaj isljucit odboravanje kao process,ako ne vidi u control panelu i idi na unnistal muski spolni organ i vidi jel ti instaliran internet update....

tako je meni prije bilo pa sam ga ugasio tako, ali mi je bio pOj3ban racunar pa sam format opalio
eto skontaj se nema ti druge ili formatirat ili kupit novi comp..odredi sta je bolje jest da nijedno nevalja bas..
a vidite da nemoze uopste upalit task manager niti pokrenut sys restore, kaze da mu zamrzne kad pocne to odbrojavanje
jedino u safe mode pa pogasit startup procese iz msconfiga..
               Lvc je napisao/la:
a vidite da nemoze uopste upalit task manager niti pokrenut sys restore, kaze da mu zamrzne kad pocne to odbrojavanje
jedino u safe mode pa pogasit startup procese iz msconfiga..

E onda prijatelju poslije dizanja biosa priticsi tipku F8 i onda ce ti izbaciti par opcija popu safe moda i slicno,pa ti idi na ono directory system restore,i probaj vratiti par dana unazad
Pozz. Mozes uraditi i system restore, a probaj pogledati u control paneladministrative toolsEvent Viewer pa idi na sistem tu ce ti pisati koja je greska i z*** cega je doslo do nje.

pa nek udje na safe mode i ode system restore i meni je bilo takvih problema i tako sam popravio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.