Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kritike

516 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.01.2004. u 21:45

E ovako, imam 2 stvari koje mi se ne svijdjaju.
1. Ogranicen proj odgovora na 1 temu?? Zbog cega je ovo trebalo? Samo ce doci do toga da jedna tema prelazi u nove postove
2. Potreban broj bodova za editiranje svog posta? Nije mi bas jasna dobra strana ove mogucnosti.

No hard feelings, ovo je bilo sa najboljim namjerama
ocigledno nisi upoznat sa nasom scenom i korisnicima.

problem je u tome sto vecina korisnika prave chat od foruma. Ja mislim da je sasvim dovoljno da se 4 puta odgovori na jednu temu :/ Mozda povecam broj postova ali ce to definitivno ostati.

Sto se tice drugog problema. To je samo napravljeno da veci korisnici imaju neke prednosti u odnosu na ostale korisnike.
Ja jesi.. di ces dat kritiku za vakav site-forum znas ti da je to bU pravio
ne znam da li si primetio ali kada im ne stane postova oni prave nastavak (npr blah = blah#2) nije neshto efikasno ..
a to shto je potrebno 20 bodova za edit posta mi nikad nece biti jasno
Dobro je sve, super... samo treba malo povecat od 4... ipak nekad ima potrebe za vishe odgovora od 4... al rijenuts che se i to...
Naravno ovo drugo treba da ostane kako jeste... shto bih ja koji sam tu jednom sedmicno trebao imati isti status kao i onaj koji svaki dan je na forumu i koji je stalno aktivan...
Eh ovako neam nikakvih primjedbih na sajt stvarno super sve samo ba trea da avater ne bude 75 x 75, vec da se moye stavit slika bilo koje velicine, a da je sajt smanji na odr. pixel, oki
Re:
--------------------------------------
Sto se tice drugog problema. To je samo napravljeno da veci korisnici imaju neke prednosti u odnosu na ostale korisnike.

eto to primjera:
3.,4.,5.,6. post
4 posta su dovoljna da razmijenis misljenje sa drugima , ako ne imas [PM]
Ljudi sta se svađate i prepirete! Ko ima probleme neka fino napise a ne "klosaru jedan"
eViL_cs
--------prava steta bolje je prije bilo ------------------------------

maH i nije bas najbolje sto je ograniceno postova na jednu temu, jest ono ado da se pravi chat al vako samo otvaraju iste teme to je LoL
mislim da svi ovo shvataju too ozbiljno ha ja ovo je pak za zajebanciju napravljeno.....
pa daj ba ljudi pa vi morate bit zahvalni
sto imamo i ovo ......
pa da nije bilo bU-a il borG-a
nebi vi nikad igrali CS online
HVALA bU i ostali koji su se trudili da nam omoguce ovako nesto
vi ste legende

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.