Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Online Filmovi

295 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.04.2012. u 04:04

Pozz
Zelim da prestavim novi sajt sa gledanje filmova.Stranica je tek otvorena i ima oko 50tak filmova.

sajt: http://onlajn-filmovi.uni.me

Domena je free jer nisam jos uzeo domenu.
Ako ima zainteresovani sajt bi prodao nekom ko zeli da radi sa ovom.
Zasto prodajem ?
Jadan od razloga je sto nemam vremena za dodavanje filmova i odravanje sajta.Sto se tice dodavanja filmova to je vrlo lahko.Ako ima zainteresovani sajt bi prodao vrlo jeftino.Ostale informacije na PM.
Warez warez warez .... Ovo je strogo zabranjeno iako se filmovi nenalaze na tvojim serverima Stranicu sam ti vec prijavio netcom-u tako da racunaj da ce u toku dana biti suspend

....

GL # HF
m0k1 je napisao/la:
Warez warez warez .... Ovo je strogo zabranjeno iako se filmovi nenalaze na tvojim serverima Stranicu sam ti vec prijavio netcom-u tako da racunaj da ce u toku dana biti suspend

....

GL # HF
HAHAHAHAHAHAHHA ja trolla xD

Pa sto ga odma prijavi crni moki hahahha xD
Wtf , prodajes nesto sto si samo preveo Clone scripta
kenaN_ je napisao/la:
Wtf , prodajes nesto sto si samo preveo Clone scripta
Sta lupas ? Design and development by J0K3R ... 101% je on pisao i ako je ovo na stranici DataLife engine (rusko shit) + Movie Starter Theme ili ti MStarterB ... On je ovde jedino ubacio text/slicice/jutjub tumblajan i linkove drugih stranica (.avi fajlove) ....
Meni se dizajn sajta svidja :O omg jes dobar.
Filmove cemo veceras pogledati.

A ovaj sto je ko fol prijavio sajt, probaj mene prijaviti :D
spaljoza je napisao/la:
E a sto treba loggin za gledanje, malo debilana kada pogledas da postoji http://www.filmovizija.com/ gle kliknes i gledas. Makni to, ako oces posjecenost, pa zaradjuj od reklama
Filmovizija je skroz propala, nakon obaranja sajta i brisanja svih filmova.
Filmovizija propade? Hahahhahaha, propada kao i piratebay, ili ako vlasniku dosadi pa ono uzme i ugasi.
Ja neznam sto bi ti htio prodati ? domena besplatna , hosting besplatan , skripta besplatna , titlovi besplatni , filmovi besplatni.
rauber je napisao/la:
Filmovizija je skroz propala, nakon obaranja sajta i brisanja svih filmova.
zanimljiva teza a ja ipak svaki dan-dva odem tamo i pogledam pokoji novi film, ja neznam u kojem ti to virtualnom internetu boravis.
Vi ste jedni no lajferski klasicni debilili ^^

Zar ste toliko ljubomorni boze, boze ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.