Diskusija
KGB-Hosting Preview Game Panel
279 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.04.2012. u 00:15
Kakve veze ovo ima sa gamers.ba ? KGB nije sponzor gamers.ba nego v.b* .... Tutorial nema veze s vezom jer KGB vec ima svoje officialne tutorijale na turshijinom channelu ...
//facepalm
Fulio si naslov teme ... Preview Game Panel znaci = Prikaz Game Panel-a a ti si dao tutorial ccc ....
//facepalm
Fulio si naslov teme ... Preview Game Panel znaci = Prikaz Game Panel-a a ti si dao tutorial ccc ....
m0k1 je napisao/la:
Kakve veze ovo ima sa gamers.ba ? KGB nije sponzor gamers.ba nego v.b* .... Tutorial nema veze s vezom jer KGB vec ima svoje officialne tutorijale na turshijinom channelu ...
//facepalm
//facepalm
Na svaku imas neki svoj komentar, smaras vise !
Hale1337 je napisao/la:
Previše pametujes, napravio je ovaj tut za one koji imaju kgb servere i koji neznaju bas najbolje oko plugina,mapa itd..
Svidjalo se to tebi ili ne ... Usput: utipkaj na jutjub srdz sledece "kgb panel" pa ces videti iz kog razloga sam napiaso post iznad
jer mi je muka iskreno da svakodnevno gledam klince koji su tek naucili nesto i odma prave tutoriale -.-'@iznogud
Nehejtujem ja
Postujem sve samo kazem da mi je dosta svaki dan istih tutoriala
na yt ih vec ima 30000 tako da ...
ma moki ne prdi zivota ti.Svak hejtuje nešto a nema dvi čiste u glavi.
@ a valjda će nekome dobro doći jer sjećam se kad sam ja imao server nisam nista znao i morao sam tražiti
@ a valjda će nekome dobro doći jer sjećam se kad sam ja imao server nisam nista znao i morao sam tražiti
m0k1 - a ti si se pametan rodio jel tako ? I sta sad sto neki klinac nesto nauci i ide odmah raditi tutorijale ? Pa neka ih napravi, sretan je sto je nesto novo naucio i ide djeliti s nama, pa i da znamo to sta je on napisao moramo mu biti podrska da i dalje nesto nauci i da i dalje bude tu i aktivan a i ko zna , mozda jedan dan stavi nesto sto neznamo. Molio bi te da prestanes omalovazavati klince , pusti klince nek se zabavljaju, jer zahvaljujuci takvima kao sto si ti mnogo njih nece ni komentira nis a kamoli pise teme. Nitko se nije pametan rodio , a ti posto znas vise od njih im trebas dat podrsku a ne ovako
spaljoza je napisao/la:
m0k1 - a ti si se pametan rodio jel tako ? I sta sad sto neki klinac nesto nauci i ide odmah raditi tutorijale ? Pa neka ih napravi, sretan je sto je nesto novo naucio i ide djeliti s nama, pa i da znamo to sta je on napisao moramo mu biti podrska da i dalje nesto nauci i da i dalje bude tu i aktivan a i ko zna , mozda jedan dan stavi nesto sto neznamo. Molio bi te da prestanes omalovazavati klince , pusti klince nek se zabavljaju, jer zahvaljujuci takvima kao sto si ti mnogo njih nece ni komentira nis a kamoli pise teme. Nitko se nije pametan rodio , a ti posto znas vise od njih im trebas dat podrsku a ne ovako
Prestani vredjati
... Jos si mlad i nemas toliko iskustva koliko ja imam
tu je problem
mladi su i oni tako da ...
m0k1 je napisao/la:
Moje je pravo sta cu ja misliti
Prestani vredjati
tu je problem
Prestani vredjati
tu je problem

jas am objasnio za ove koji neznaju

nemoj se ljutiti sad ali stvarno na svaku temu ti seres ak ti tak pametan napravi ti video pa da te vidimo
A moki ti si kao star? pa ces solit pamet? decko tut je fin i nek si ga uradio , svaka cast pa si izdvojio svoje vrijeme da utrosis na pravljenje gluposti i to se treba postovat
Sauronnnn je napisao/la:
A moki ti si kao star? pa ces solit pamet? decko tut je fin i nek si ga uradio , svaka cast pa si izdvojio svoje vrijeme da utrosis na pravljenje gluposti i to se treba postovat
JiZYT je napisao/la:
mok1 kgb hosting ima preview bez govora samo ide i snima :S
nemoj se ljutiti sad ali stvarno na svaku temu ti seres ak ti tak pametan napravi ti video pa da te vidimo :S

nemoj se ljutiti sad ali stvarno na svaku temu ti seres ak ti tak pametan napravi ti video pa da te vidimo :S
m0k1 je napisao/la:
Cek imao si sound u tutorialu ? XD Posto ja imam sound off hahahahahahahhhaahahhaahahahahahahhahahahahahahaahhahahah UBER FAIL !

i neki nafurani klinac
JiZYT je napisao/la:
mok1 ja kak tu vidim ti ispadas glup :S
i neki nafurani klinac
i neki nafurani klinac

@topic ...
Pogledo video opet s sound ovaj put ... I mnogo je drukcije nego bez sound-a
m0k1 je napisao/la:
Da glup sam i da klinac sam 
@topic ...

@topic ...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.