Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Univerzalni daljinski

206 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.04.2012. u 13:50

pozz svima

danas sam kupio univerzalni daljinski u Robotu za TV.
I tamo u uputstvu piše da stisnem tipku SET+TV1 i CODE..ali nista ne radi ?

jel zna ko šta da radim ? i je li imao ko sličan problem ?
Pritisneš SET+TV pa onda ukucaš kod i opet set pritisneš. Možda nisi našao odgovarajuči kod za tvoj tv.
Možda taj daljinski ne radi za tvoj model TVa. 
U upustvima moras imat kodove za vise vrsta TV-a.. I onda tako isprobavaj skroz dok ne nadjes kod za tvoj TV.. Imam i ja univerzalni pa fercera kao i prvog dana...
KRYSTAL je napisao/la:
Možda taj daljinski ne radi za tvoj model TVa.
Zakon ovaj daljinski

http://www.ebay.com/itm/New-Mini-Stealth-TV-Remote-ninja-television-universal-keychain-control-/300681513219?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460203c903

prebacaš koji got hočeš tv

@edit: Ja ga kupio došo mi za mjesec dana prebacam koju hoću tv samo držim mute dok ne nađe tv tj. dok se ne mutira zvuk
Moras imati univerzalni tv.

Post dobio šamar od KRYSTAL

Hahahahahah, samo me interesuje da li radi.. strašan i super jednostavan.. 
Postoji i slicna app za Noka Symbian ^^

@Topic

SET + GUMBKOJITREBA onda ukucas kod (pise na tvom TV iza negde ili u daljinskom starom ili negde po tv ima nalepnica ...)
Zatim opet SET .... I eto done 
Imao sam isti problem ,jer z aneke tv neodgovaraju navedeni kodovi pod tom markom TV ali naravno ima rjesenje a to je manualno postavljanje.

Kako 

Pritisnes tipku SET i drzis je a zatim zajedno sa njom i tipku TV1(TV2,RCR) otpusitis a zatim ti se pali kontrolna lampica na daljinskom.

Ti pritisni poslije toga tipku Turn of i pritisci je u razmaku 1 sek sve dok se tv ne ugasi a kad se ugasi pritisni tipku TV1 ili vec na koju si instaliro i upali tv 

Samo da znas univerzalni daljinski loseg su kvaliteta i kratko traju promijenio sam ih vec 3. 
djkendy90 je napisao/la:
Imao sam isti problem ,jer z aneke tv neodgovaraju navedeni kodovi pod tom markom TV ali naravno ima rjesenje a to je manualno postavljanje.

Kako ???

Pritisnes tipku SET i drzis je a zatim zajedno sa njom i tipku TV1(TV2,RCR) otpusitis a zatim ti se pali kontrolna lampica na daljinskom.

Ti pritisni poslije toga tipku Turn of i pritisci je u razmaku 1 sek sve dok se tv ne ugasi a kad se ugasi pritisni tipku TV1 ili vec na koju si instaliro i upali tv ;)

Samo da znas univerzalni daljinski loseg su kvaliteta i kratko traju promijenio sam ih vec 3. :-(
Zavisi kako ga cuvas.. Ja svoj imam 5 godina i radi odlicno, koliko ga koristim i dobar je...
djkendy90 je napisao/la:

Kako 

Ti pritisni poslije toga tipku Turn of i pritisci je u razmaku 1 sek sve dok se tv ne ugasi a kad se ugasi pritisni tipku TV1 ili vec na koju si instaliro i upali tv 

Samo da znas univerzalni daljinski loseg su kvaliteta i kratko traju promijenio sam ih vec 3. 
kolko te je ispao daljinski ukupno (cijena postarina i to) ?
nle je napisao/la:
kolko te je ispao daljinski ukupno (cijena postarina i to) ?
Vidis da je free shipping.. Upravo narucio 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.