Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gaming portal template potreban

237 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.04.2012. u 01:49

Pozz svima,
molim vas ako neko zna ili ima Gaming Portal template ali za JOOMLA (Verzija nije bitna).

Trebam nesto poput ovih:

Skidao sam neke,ali nerade,neznam zasto :S

Uglavnom ko nadje,nemojte da stavljate bezveze link osim ako nije za DOWNLOAD :d

Sve cu vam dati kaj zelite,ali trebam takav template!
kako ne rade ? mozda nisi fino instralirao ^^
J0k33R je napisao/la:
kako ne rade ? mozda nisi fino instralirao ^^
instalirao sam kako je trebalo,znaci kao i sve druge.
Ali na nekim nema uopste uputa kako se instaliraju a imaju brdo neki fajlova i .rar arhiva
Ovo ti moram reci ako neznas kako se instaliraju sto onda trazis u joomli. Imas wordpress koji je laksi od toga i sve je jednostavnije.
Znam instalirati,al vidis, joomla template dolazi upakovan u 1 rar, ali ove sto sam skidao gaming portal template, on dolazi u 1 raru,ali u njemu ima 8 posebnih rar fajlova.Tako da koje god probam instalira,ali otkaze na sajtu.

WordPress sam jednom probao,na njemu nemam pojma ni kako se edituje ni ista drugo.
Php Fusion sam probao,ali nema bas lijepih Tema. :(
od tih 8 rar fajlova tebi treba jedan cini mi se da se zove "Quick start" ili tako nesto..ako ne budes skontao javi mi se na PM ja cu ti poslat linkove za download ispravnog koji radi 100%.
Pa vjerojatno je da ne radi jer ovi template su premium tj. placaju se.

Ti si ovo skinuo s nekog piratskog sajta, to sto si skinuo je nulled tj. prekopirano(nedostaju neke funkcije,nije updatovano, a mozda je i fake).

Za php fusion, ako imas problema ili zelis neku posebnu temu, javi se.Napravi psd posalji ja ti iskodiram.
Dixxx je napisao/la:
Pa vjerojatno je da ne radi jer ovi template su premium tj. placaju se.

Ti si ovo skinuo s nekog piratskog sajta, to sto si skinuo je nulled tj. prekopirano(nedostaju neke funkcije,nije updatovano, a mozda je i fake).

Za php fusion, ako imas problema ili zelis neku posebnu temu, javi se.Napravi psd posalji ja ti iskodiram.
Da ovo su premium template,ali skinuti su sa Autorske stranice,Na toj stranici kao aktivan clan imas pravo skinuti 2 template-a. E sad ja nemam bodova dovoljno da postam Ticket :(
dj_mixi je napisao/la:
Da ovo su premium template,ali skinuti su sa Autorske stranice,Na toj stranici kao aktivan clan imas pravo skinuti 2 template-a. E sad ja nemam bodova dovoljno da postam Ticket :(
Gdje to pise, molim te reci mi?Nemoguce je, tako bi svi mogli skidati svaku temu, nebi imali profita.
malo procackaj kad se registrujes :D
Template je ispravan,samo negdje valjda ima caka,cim se nemoze tako jednostavno instalirati.

Instaliram sve,i kad hocu uci na stranicu blokira me sa "error code 500"
dj_mixi je napisao/la:
instalirao sam kako je trebalo,znaci kao i sve druge.
Ali na nekim nema uopste uputa kako se instaliraju a imaju brdo neki fajlova i .rar arhiva
ako template ima quickstart samo ga uplad na ftp i raspakuj i pokreni instalaciju i to je to ^^
J0k33R je napisao/la:
ako template ima quickstart samo ga uplad na ftp i raspakuj i pokreni instalaciju i to je to ^^
tako sam i uradio, instalira se sve normalno,ali kada ghocu da udjem na sajt nemoze, vec mi izbaci error code 500
Posto je zabranjeno stavljati warez, javi se na PM i dobijes kakav hoces gaming portal template za joomlu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.