Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telemach ili HS

327 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.04.2012. u 17:56

Večer svima. Imam pitanje vezano za telemach. Znači korisnik sam HS-a 4 godine i nisam baš zadovoljan. A evo sada su rekli iz telemacha da će za koji dan i mom dijelu biti dostupan. Zanima me da li vrijedno preći sa HS-a na Telemach, i koji je internet bolji naravno.

Ty 
Vjeruj, nećeš se pokajati. Imam Telemach preko godinu i po, možda jednom, dva puta da je net pukao kada je zima bila.

Ping dobar u CSu, download max izvlači.

HF
Svako svog konja hvali.Ja sam na HSu nekih 6godina ako ne i više i nisam imao nekih problema.Dešavalo se da im crkne neki komad opreme ali sve je to ljudski ali nikad nisam ostao bez koenkcije duže od 2sata a i to je rijetkost prava, zadnjih 6 mjeseci sigurno nije bilo tih pucanja dužih od 10minuta, ne znam za ostale. 
FU5h3R je napisao/la:
dafuq did i just read?
dafuq you want ?

Post dobio šamar od KRYSTAL

areef je napisao/la:
dafuq you want ?
dafuq y

Post dobio šamar od KRYSTAL

ma i ne znas kakav je dok ne probas, ima raje koja ima telemach i kazu da je odlican a neki kazu da ne valja i sl... HS je solidan, ja imam HS, ok je internet ali podrska je malo... "cudna", imas 1 ili 2 telefona i to je to, znaci cim neko zovne na taj telefon odmah je zauzeto ko da si nekog kuci nazvao, nemaju vise linija i to, tako da pola dana mozes nekad cekati da ih dobijes.
Što se mene tiče ja ne bih prelazio sa HS-a. Sasvim solidan net; brz, stabilan, dobar ping ... meni konekcija pala 1-2 puta u zadnjih pola godine (i to je bilo do mene xD).

Etc. 
Prije sam bio korisnik ADSL-a od Bh Telecom-a i mogu ti reci da je Telemach bar 3x bolji. Sto se tice brzine uvijek je na max, ping je odlican, a konekcija je stabilna. Za telemach imam samo rijeci hvale. Sigurno se neces pokajati ako predjes na Telemach. Ne znam kakvi su HS-ovi paketi, ali ja mislim da je Telemach najbolji izbor za ulozeno dobiveno. Imas kod mene na profilu brzinu interneta i ping. 
Telemach navečer od 7 do 10 ne možeš igrati CS od pinga, znam pouzdano. 

HS4LIFE ♥
Ma telemach majka.Govorim iz vlastitog iskustva.Preko torrenta skida 900kb/s , onako preko chroma oko 600 uglavnom ja sam prezadovoljan.Imao sam negdje na kompu ss gdje mi je skidalo 1.7 mb/s .

Upload onako nije los.
Mislim da nemas nekog razloga da prelazis sa HS-a na Telemach, sad je to do tebe sto i zbog cega nisi zadovoljan HS-om ali meni bas odgovara, nema nekih problema, konekcija je stabilna, uglavnom sve je ok, a vjeruj mi imam neke raje koji su bili korisnici HS-a pa presli na Telemach i sad se kaju zbog toga, govore kako su se zajebali i izradili itd

Uglavnom fino razmisli jer i HS nije tako los, ipak opet kazem, sve je do tebe
Ako mene pitas HS, kao njegov dugogodišnji korisnik nikad ih ne bih mjenjao.
Nemoj Telemach nikako.

Imao sam adsl i prešao bio ping 10 dok nije sva gamad na njega navrla, naravno od 7 do barem 12 sati ping ti neće ići ispod 90 ( barem meni ) sve zavisi od "zagušenosti" to jest prometa u tvom naselju korisnici telemacha.

Po meni ostani na HS samo budi uporan da naprave.
Ma fazon je što u mom dijelu ( boljakov potok ) nema korisnika telemacha, tačnije i nije dostupan telemach nego će biti dostupan za koji dan. I plus što sam ja u zgradi koja je hajmo reći zaseban dio boljakovog potoka ( odvojen ) 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.