Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Pes6] Ubacivanje dresova

127 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.04.2012. u 23:04

Pozdrav;

Može li netko da mi ubaci dresove u onaj kitserver folder pa da uploaduje. Jer ja zaista ne znam kako to funkcioniše 

Ako ne barem obajsnite "detaljno" kako se to sve radi. Vamo sam čitao na jednoj temi piše ubaci dresove u La Liga neki folder u mene toga nigdje  Link slike dresa: Klik Pomoć, hvala unaprijed..
Evo ja ću ti pojasniti kako ubaciti dresove, lica, logoe i sve to.

Prvo instaliraš kitserver unutar PES6 direktorija. Kada to staviš tamo dobiješ neke standardne fajlove a nas zanima GDB. Tu uđeš imaš face,hairs,ball, boots itd.

Jednostavno tu ubaciješ šta ti treba, uni = uniforms (dresovi). Dresove što si skino ubacuješ u uni folder i tako 

EDIT: Taj dres barcelone ubacuješ u :
kitserver/GDB/uni/Liga BBVA/FC Barcelona/pa
pa pod imenom all replaceaš 
soul_eclipse je napisao/la:
Ma čitao sam neće pa neće.. Znači skinuo sam taj glupi kitserver i skinuo sebi GDB folder od chelsea na njega sam prvog naišao.. i ubacio sve kako treba uđem u igru glupost ista.. Možeš li mi ti to ubaciti u kitserver i sve to instalirati kako treba pa mi uploadovati pls  ?

Edit: Ako to niko neće i ne zna mi objasniti, postoji li barem kakav program za editovanje dresova, lopti, stadiona, grbova i tako tog 
Clown96 je napisao/la:
Ma čitao sam neće pa neće.. Znači skinuo sam taj glupi kitserver i skinuo sebi GDB folder od chelsea na njega sam prvog naišao.. i ubacio sve kako treba uđem u igru glupost ista.. Možeš li mi ti to ubaciti u kitserver i sve to instalirati kako treba pa mi uploadovati pls  ?

Edit: Ako to niko neće i ne zna mi objasniti, postoji li barem kakav program za editovanje dresova, lopti, stadiona, grbova i tako tog 
Jesil stavio ovako u map.txt 69,"EPLChelsea" ?
Clown96 je napisao/la:

Neće pa neće.... Ako si to ubacio onda moraš otić u kitserver pa setup i remove pa install, ako to nisi uradio nema teorije da ti mogne, ako sam pomogao javi! 
soul_eclipse je napisao/la:
Jesil stavio ovako u map.txt 69,"EPLChelsea" ?
Jesam i to sam ali neće.. 

Edit: Sad sam instalirao i sve, i radi kad uđem. Ali u chelsea neki drugi dres crveni i nije njihov logo ni ništa.. Joj izludiću 

Još jedan Edit 

Ovo gore je sve riješeno radii  wahahah

Nego sad mi treba onaj broj koji ide za barcu u map.txt  da ubacim i njihov dres  Poz
Clown96 je napisao/la:
Jesam i to sam ali neće.. 

Edit: Sad sam instalirao i sve, i radi kad uđem. Ali u chelsea neki drugi dres crveni i nije njihov logo ni ništa.. Joj izludiću 

Još jedan Edit 

Ovo gore je sve riješeno radii  wahahah

Nego sad mi treba onaj broj koji ide za barcu u map.txt  da ubacim i njihov dres  Poz

Eto jedan programcic sto se tice dresova

http://www.pes2012.smffy.com/index.php?topic=1038.0

Post dobio aplauz od Neophyte

Hvala svima puno, takođe hvala i za ovaj program.. Uspio sam ja i onako  Mašala.  Hvala još jedanput 

LOCK ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.