Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nintedno ds - sd card

59 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.04.2012. u 13:30

Pozdrav !
Imam nintedno ds i sa desne strane mi ima ona prostor da ubacim SD Card. Imam 2 pitanja za vas
1.Dali,kao sto neki kazu,mogu prebaciti na tu kraticu igricu i ubacit je u nintendo i igrati ?

2.Gdje mogu kupiti tu karticu u Tuzlanskom kantonu ?
Moja rodica je svoj DS čipovala, pa sad te igrice može na SD karticu staviti i igrati, ja mislim da je ona čipovala dole na Slatini negdje.
Ovako, na SD karticu koju staviš tu možeš snimiti, ali nemaš koristi od toga, jer neće raditi. Ako želiš pirate, ne trebaš ništa ''čipovati'' već samo kupi R4 karticu. To je kartica koja izgleda kao i svaka druga originalna igra za NDS, stavlja se u ulaz gdje se stavlja svaka NDS igra, jedina je razlika što ova ima mali prorez za Micro SD karticu (one koje se koriste u mobitelima). Eh, skineš igru sa neta, snimiš na Micro SD, Micro SD staviš u R4, R4 u NDS i uživaj .

A taj ulaz za SD karticu sa strane, na tu karticu možeš snimiti film, video, muziku, slike pa prebaciti na NDS, ili uslikati slike s NDS-om pa prebaciti na SD.
NackyOwnage je napisao/la:
Ovako, na SD karticu koju staviš tu možeš snimiti, ali nemaš koristi od toga, jer neće raditi. Ako želiš pirate, ne trebaš ništa ''čipovati'' već samo kupi R4 karticu. To je kartica koja izgleda kao i svaka druga originalna igra za NDS, stavlja se u ulaz gdje se stavlja svaka NDS igra, jedina je razlika što ova ima mali prorez za Micro SD karticu (one koje se koriste u mobitelima). Eh, skineš igru sa neta, snimiš na Micro SD, Micro SD staviš u R4, R4 u NDS i uživaj .

A taj ulaz za SD karticu sa strane, na tu karticu možeš snimiti film, video, muziku, slike pa prebaciti na NDS, ili uslikati slike s NDS-om pa prebaciti na SD.
Gdje ima kupit tu R4 kraticu
_BaDBoY__ je napisao/la:
Gdje ima kupit tu R4 kraticu
Ne znam u Tuzli, ali znam za Sarajevo, imaš u svakoj prodavnici video-igara i konzola. Takodje, možeš kupiti preko neta.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.