Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti 20 bodova

BF2 expanzije

279 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.03.2012. u 09:59

Imam igru preko origina,complete collection,kako sad da dodam ove expanzije Special Forces,Armored Fury i Euro Forces.
Tražio sam po googlu,ali bezuspješno.
Nisam bas upoznat sa originom i bf2 ekspanzijama. Al mislim da ti samo trebas naci server koji ima te mape tj. mape i oruzija koja se nalaze u expanzijama. Tako je barem u bf1942. Konektujes se i igra sama prebaci na expanziju ako je potrebno. Ako nemas expanziju onda izbaci neki error.

Nadam se da sam ti pomogao i da si me shvatio
Ma_V3r1cK je napisao/la:
Nisam bas upoznat sa originom i bf2 ekspanzijama. Al mislim da ti samo trebas naci server koji ima te mape tj. mape i oruzija koja se nalaze u expanzijama. Tako je barem u bf1942. Konektujes se i igra sama prebaci na expanziju ako je potrebno. Ako nemas expanziju onda izbaci neki error.

Nadam se da sam ti pomogao i da si me shvatio
Kad oću uć na neki server od SF,dođe mi do 64%,tačnije kada učitaje geometriju i nemrda dalje
TAU je napisao/la:
Kad oću uć na neki server od SF,dođe mi do 64%,tačnije kada učitaje geometriju i nemrda dalje
pricekaj jer mozda download-a neki veliiiki fajl
m0k1 je napisao/la:
pricekaj jer mozda download-a neki veliiiki fajl
Vidi se da nikada u životu nisi igrao BF2.
TAU je napisao/la:
BF3 igrao Znam kako funcionisu DaemonWar-ovi serveri ... Znam kako funckionise kompletan BF3 ... Znam kako radi i 1942 ... Tako da nema velike razlike ... Znam sve
m0k1 je napisao/la:
BF3 igrao Znam kako funcionisu DaemonWar-ovi serveri ... Znam kako funckionise kompletan BF3 ... Znam kako radi i 1942 ... Tako da nema velike razlike ... Znam sve
Nisi igrao bf2, ima razlike.
iMZ je napisao/la:
Nisi igrao bf2, ima razlike.
Da ali isto koriste DaemonWare ... Malo pogledaj moju-team page : teknogods.com pa ces svatiti malo vise
TAU je napisao/la:
Hoćeš ti nekome dati bodove ili da ja poništim ovo umjesto tebe?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.