Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TuT] Kako postaviti nisan na awp-u

399 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.03.2012. u 08:44

Pozz gamersi :)

>>E ovako znaci vidim da ih puno ima sto imaju zelju da imaju nisan na awpu a ne znaju kako to da naprave . Evo objasnit cu u par koraka:

1.Prvo sto treba da uradite jeste da downloadujete ovaj fajl:

http://www.mediafire.com/?mgxhajb9t2f2tm9

2.Druga stvar kada ste to skinuli otvorite i dobit cete 2 fajla : v_awp.mdl i v_scout.mdl

3.Sljedece otvorite My Computer/Local disc > Program files >(nadjite gdje ste instal cs meni je valve)Valve > cstrike > models i tu ubacite ta 2 fajla :)

Ako budete opet trebali pomoc PM me Nadam se da ce nekima biti od koristi mada nije tesko :)

shole
Koristim taj nisan vec 2 -3 godine, crosshair by urosh.
Koliko ja znam da se ovo ne smije koristiti al eto.
A je li zabranjeno nacrtati tačku na sredini monitora i da ti služi kao crosshair? NE!

Tako da i ovo nije neki cheat, ja ga lično koristim.
unknowNz je napisao/la:
A je li zabranjeno nacrtati tačku na sredini monitora i da ti služi kao crosshair? NE!

Tako da i ovo nije neki cheat, ja ga lično koristim.
Drugo je uzeti flomaster i sarati po monitoru. Ovo je skripta il' ti ga neki custom model kako da ti objasnim. Ovo na ESL i ostalim turnirima je striktno zabranjeno. Da se ovo moze koristiti svi bi onda na turnirima koristili =)
miire je napisao/la:
Drugo je uzeti flomaster i sarati po monitoru. Ovo je skripta il' ti ga neki custom model kako da ti objasnim. Ovo na ESL i ostalim turnirima je striktno zabranjeno. Da se ovo moze koristiti svi bi onda na turnirima koristili =)
Mire :) Drugo je ESL i drugo su Public Serveri :) ...
f4r3 je napisao/la:
ti znas da je ovo cheat?
ne ovo nije cheat . ovo je model i nema nikakve veze sa cheatom
jasta je nego cit...
pritisnes samo brzo desni pa lijevi klik i pogadja...
3n0 je napisao/la:
jasta je nego cit...
pritisnes samo brzo desni pa lijevi klik i pogadja...
wow -.-"
OVO NIJE CIT !!!
OVO JE MODEL I NEMA NIKAKVE VEZE S CITOM !!!

Proguglaj malo po netu ...
Sve što se naknadno ubacuje od nišana i ostalih sličnih sranja u igru po meni je čit.
Da AWP treba imat nišan imo bi ga.
Agent47 je napisao/la:
Sve što se naknadno ubacuje od nišana i ostalih sličnih sranja u igru po meni je čit.
Da AWP treba imat nišan imo bi ga.
Znaci po tvom misljenju je skin cheat -.-"
sHoLe1997 je napisao/la:
wow -.-"
OVO NIJE CIT !!!
OVO JE MODEL I NEMA NIKAKVE VEZE S CITOM !!!

Proguglaj malo po netu ...
guglaj ti pametni, jest to model znam ali svako pomagalo koje se nenalazi u orginalnoj igri se smatra za cit...
miire je napisao/la:
Mire nije ovo skripta -.-" ovo je obicni model tj (.mdl)
nisan je bio u starim verzijama cs pa je sa razlogom sklonjen...
Svaki custom model bilo skin za igrače, model za neku pušku ili bilo šta što si ti naknadno ubacio je zabranjeno. Ne tretira se kao cheat al' je zabranjeno kao ESLu tako i na ostalim online/lan turnirima~

Nigdje veze taj nišan, jednostavno vremenom i dužim igranjem sam znaš gdje je centar i možeš fastzoom bez tog nišana

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.