Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Windows poludio

168 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.03.2012. u 21:47

Imam problem jedan, tj vise problema. Dakle, koristim windows 7 koji je izgleda u zadnje vrijeme poludio. Gadgeti koje sam imao na desktopu su pocrnili (slika cure, sat i neki za autoshutdown tipicne gluposti). Restartao komp, pokusao ih ponovno staviti, i dalje samo crni kvadratici.

Zatim, neki dan upalim komp i pise mi "preparing your desktop". I stoji tako. Reko hvala ti sto mi pripremas desktop ajde super si, sad me pusti da nes i napravim. Na kraju poludio otisao zapalit cigaretu, kad sam se vratio tek nakon 2 minute se upali i sto vidim: recycle bin i my computer na desktopu. NISTA drugo. Uplasio sam se onda se sjetim da ima zgodna stvarcica koja se zove system restore i to mi je rijesilo problem(da, probao sam restartat prvo, opet priprema pola sata).

To je samo jedan (ajde dva) primjera u nizu gdje programi nece raditi, laggaju neke igre...

Ocistio sam desktop, defragmentao, deinstalirao nepotrebne programe, skenirao kompletan sistem da nema virusa (nema)...

Neznam, sve je gore i gore, a prelijen sam reinstall windowsa naprimjer i neznam oce se to ponavljati i ako

TL;DR

windowsi poludili sta da radim? xD
Vjerovatno ti nije licenciran windows, a pokušao si ga update i dobio si onaj WAT.

RemoveWAT je tvoje rješenje! 
420 je napisao/la:
Vjerovatno ti nije licenciran windows, a pokušao si ga update i dobio si onaj WAT.

RemoveWAT je tvoje rješenje! :D
Nije licenciran, a updatea se sam.
Sto je WAT nisam upoznat?
ma oce to kad jedes previse graha pa prdis ko lud a i windows iso tako kad uzme previse vazduha pa se zagrcne nekad.

Post dobio šamar od vLexinho

I meni neki gadgeti se "pretvore" u one srne kvadratice,ali to nije nista kod mene,kod tebe je slozeniji problem.
Navedi nam konfiguraciju PCa i koji Windows koristis,mislim da bi ti najvise pomoglo da reinstaliras windows sa nekog drugog DVDa,mozda ti je taj previse ubagovan,znaci opali clean format,formatiraj komplet particije i napravi nove i nanovo instaliraj sistem(sa tog drugog DVD-a).

btw inace ako ti nije licenciran Windows onda skines sebi i instaliras program nazvan Remove WAT(Windows Activation Technologies),inace ovaj program je samo za W7 i za vistu,a Remove WGA(Windows Genuine Activation) ti je za XP.To su ti oni programi da mozes koristit sliku na desktopu ako ti nije oridzidzi sistem(ono da ti ne bude crn desk itd),ali to su warezz ilegalni programi pa se za to snadji sam 8-)
Maribanana je napisao/la:
Nije licenciran, a updatea se sam.
Sto je WAT nisam upoznat?
Windows Advantage Genuine.

Update si ga i dobio si WAT jer ti nije LEGALAN OS.

Skini REMOVEWAT sa torrenta i radiće ti sve.
Nisu legalni? Neznam ja nista....:r

Uglavnom, probat cu s tim RemoveWAT hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.