Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko foruma!

162 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.03.2012. u 15:31

Pozdrav Gameri :)

Ovako pravim forum za svoj server(preko forumotion.com) eh kako sad da ja izbrisem ono na kraju stranice sto pise :)

OVO -------> "Free forum | © phpBB | Free forum support | Statistika | Kontakt | Report an abuse"

Ako neko zna, neka mi objasni :)
Unaprijed HVALA :*
Nemozes izbrisati sa free foruma. Skupi 10KM kupi domenu i hosting, nemoj se dzabe patit.
mozes, kupis kredit na forumation i izbrises copyright
Ima java scripta koja to mice ... Molim te pricekaj 10 - 15 minuta dok je nadjem Bice edit

EDIT:

Display>Templates>General>Overall footer>
{switch_footer_fa_copyrights.footer_fa_copyright_link.FOOTER_FA_LINK}

posle toga ides i dodas
<div id="rfcf">

====
{PROTECT_FOOTER}
I ovo posle toga
</div>

Sacuvaj i Objavi ... Zatim > Colors>CSS!

I unesi ovaj kod (vrh stranice)

#rfcf{display:none}
je napisao/la:
bas i nisu jeftini jer su cjene na mjesecnom nivou
A i resseleri
To editujes u footer-u...

Ali vidio ovako, zar nije bolje da nadjes free hosting i stavis mu free donenu co.cc i upload normalnu forum skriptu (myBB, phpBB, smf) I tamo editujes sto te volja
holyshit je napisao/la:
To editujes u footer-u...

Ali vidio ovako, zar nije bolje da nadjes free hosting i stavis mu free donenu co.cc i upload normalnu forum skriptu (myBB, phpBB, smf) I tamo editujes sto te volja
Neki neznaju to ... Ali i forumotion ima prednosti Masine im imaju 99.99% Uptime ... Dok freehostinzi to nemaju
m0k1 je napisao/la:
Neki neznaju to ... Ali i forumotion ima prednosti Masine im imaju 99.99% Uptime ... Dok freehostinzi to nemaju
Ali forumotion mea, ono sto ima myBB, phpBB ili smf... i 000webhost host ima solidan uptime..
admYr je napisao/la:
HVALA SVIMA NA POMOĆI..
DOSTA STE MI POMOGLI :*
Uspeo s onim mojim ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.