Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HTC Wildfire S vs. Samsung galaxy ace S5830

171 pregled · 13 odgovora · otvorena 23.03.2012. u 22:19

Kratko i jasno, dobijam novi mobitel i sad mogu birat izmedu:

HTC Wildfire S

&

Samsung galaxy ace S5830

Koji je bolji i zasto? Meni se vise svida ovaj HTC, sad da li sam upravu?
Po specifikacijama mislim da je samsung za nijansu jači, ali ljepši je i meni htc. E sad, izvol'te šta volite 
Samsung galaxy ace S5830

jednostavno

:D
Baš se i ja dvoumim između ovih mobitela. Samsung boji po specifikacijama, ali do tebe je. Zavisi koji se tebi više sviđa. Ako voliš manje mobitele onda uzmeš Wildfire S, a ako ćeš mobitel koristiti za različite aplikacije onda uzmeš Galaxy Ace. Btw. on je i veći i sličan je iPhone 4. 
HTC WF S imam već neko vrijeme o mogu ti reći da je mobitel prejak, znači oduševljen sam isti te ti s iskustvom mogu reći zašto njemu dajem prednost.
Ako mozes birati jos neki telefon osim ova dva preporucujem ti Sony Ericsson Xperia Neo V. Znaci telefon je best buy sto se tice smart phonea. Radi na 1 gHz scorpion procesor, dok ti ova dva rade na 600 mHz (Samsung je clockan na 800). Oba mozes klokati do 800 mHz dok Xperiu mozes klokati na 1.8 gHz.

Telefon ti kosta 420 maraka i puno je bolji od navedenih.

Ako vec moras izmedju ova dva, uzmi Wildfire S
farekiller je napisao/la:
Baš se i ja dvoumim između ovih mobitela. Samsung boji po specifikacijama, ali do tebe je. Zavisi koji se tebi više sviđa. Ako voliš manje mobitele onda uzmeš Wildfire S, a ako ćeš mobitel koristiti za različite aplikacije onda uzmeš Galaxy Ace. Btw. on je i veći i sličan je iPhone 4. 
Isto tako sam cuo od svakog da je Samsung bolji al ipak mene vise HTC privlaci. Slabo koristim te aplikacije na mobitelu, samo me interesuje u kojeg je bolja kamera? Mislim da je kod oba 5 megapixela al kod kojeg je kvaliteta bolja? Ja isto imam kod oca LG mobitel sa 5mp i svoju Nokiu sa 3.2mp i opet kod mene kamera bolja.
cheezie je napisao/la:
Isto tako sam cuo od svakog da je Samsung bolji al ipak mene vise HTC privlaci. Slabo koristim te aplikacije na mobitelu, samo me interesuje u kojeg je bolja kamera? Mislim da je kod oba 5 megapixela al kod kojeg je kvaliteta bolja? Ja isto imam kod oca LG mobitel sa 5mp i svoju Nokiu sa 3.2mp i opet kod mene kamera bolja.
HTC je brand koji je u smartphone marketu jos otkad se koristio Windows Phone 5 (pre 7-8 godina). Samungove specifikacije su mozda bolje, ali kvalitet, izdrzljivost, i radnja OS-a je mnogo bolja na Wildfire-u nego na Samsung. Plus Wildfire S ima noviju verziju Androida (2.3.5, dok Samsung ima samo 2.3), a sve verzije pre 2.3.3 rade uzasno sporo i mnogo stopaju (prijateljica ima obican Wildfire, on radi na 2.3). Plus Wildfire S ima duplo vise RAM-a nego Samsung, sto ce ti trebati jer sami OS zauzima oko 170-200MB, pa na Samsungu ce ti ostati jos 70-100MB za ostale aplikacije dok na Wildfire imaces jos 200-250MB free.

Ne znam gde ste vidjeli da su specifikacije bolje na Samsungu? Eo sada gledam Compare na GSMArena, jedino procesor je bolji za 200MHz. :/

EDIT: Kamera na Wildfire je prejaka. Nevjerovatno dobre slike.
cheezie je napisao/la:
Kamere su ti tu negdje, veoma slične. Možda je u Ace malo bolja zbog rezolucije. To je nova serija mobitela i nema sumnje da kamera ne valja tj. da je loša rezolucija slike. Btw. po meni stari LG mobiteli se ne mogu porediti sa Nokiom, Sony Ericssonom i Samsungom, jer su to po meni najlošiji mobiteli od hajmo reči malo poznatijih brendova za naše prostore. 
Sara ima samsung galaxy ace , ja imam HTC hero , ja vise volim htc jer su sminka , al galaxy ace je bolji 

Meni su svi galaxy zenski 
Galaxy naravno 
HTC? Pa jesi normalan?

Ace je bolji u cemu god hoces. Dizajn Wildfirea je po meni ruzan, dok u Ace mozes gledat cijeli dan i opet ti zanimljiv.

Jedini razlog zasti bi htio HTC je da ti se on svidja a Ace ne, u protivnom ni u ludilu nemoj HTC uzimat.

@KRY

170-200 MB RAM-a za OS?

Grohotom ti se smijem. Sta ce onda ovi sto imaju 128 rama? Samo gledat u OS, jel 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.