Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PokIt.org ponovo aktivan

291 pregled · 13 odgovora · otvorena 23.03.2012. u 19:03

Pozdrav evo obavesten sam od strane pokit teama da pokit radi ponovo

http://www.pokit.org

Uzivajte
Hvala na obavijesti, vraćam se pokitu, j**o csscrenie.. :D

Jedno pitanje: hoće li se slike koje smo uploadovali ranije na pokit vratiti.. Pošto su mnogi tut-ovi bili podržani slikama koje smo slikali sa pokit-om..?
Tooooooo,ja mislim da je ovo najkorisniji program 
Necu da napisem YEA ! > da se isti lik ne bi pojavio, al mi je drago 
ja ne znam do čega je, ali još uvijek mi upload ne radi, samo njihova stranica :|
We have problems with our hosting !

Pokit is nonprofitable but demands high server resources so we have problems with our hosting provider. If you have any suggestions how to solve the hosting problem feel free to contact me over email: [email uklonjen].
We are searching for trusted and secure hosting providers we offer exclusive/
free advertising for the services.
Pokit will be operational(limited) in few days. In the meantime i am looking for sponsors for the hosting(with ads).
Follow the progres on twitter: pokitorg
Lockerz je napisao/la:
We have problems with our hosting !

Pokit is nonprofitable but demands high server resources so we have problems with our hosting provider. If you have any suggestions how to solve the hosting problem feel free to contact me over email: [email uklonjen].
We are searching for trusted and secure hosting providers we offer exclusive/
free advertising for the services.
Pokit will be operational(limited) in few days. In the meantime i am looking for sponsors for the hosting(with ads).
Follow the progres on twitter: pokitorg
Hmm zanimljivo videcemo sta mozemo da uradimo po ovom pitanju, mozda im GAMERS.ba ponudi masinu 
vLexinho je napisao/la:
Hmm zanimljivo videcemo sta mozemo da uradimo po ovom pitanju, mozda im GAMERS.ba ponudi masinu 
btw pokit je napravio momak koji studira na ETFu u Sarajevu 
Super, najjednostavniji je.
vLexinho je napisao/la:
jedan od prijatelja je pravio ovaj program, blizu mene zivi, oces da ga pitam? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.