Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fnatic ucestvuje na Copenhagen Games

306 pregleda · 13 odgovora · otvorena 21.03.2012. u 23:01

Iako nisu objavili petog igraca, ekipa Fnatic-a ce ucestvovati na Copenhagen Games koji ce se odrzati od 4-8 aprila ove godine.

Ovo ce biti prvi test fnatic ekipe bez njihovog kapitena Patrik "cArn" Sättermona koji je zavrsio sa gaming karijerom Intel Extreme Masters 6 turirnom. cArn je doduse ostao u fnaticu i obavlja posao CEO Fnatic ekipe.

Pored fnatica, u Danskoj ce se pojaviti jos velikih imena, kao sto su SK, ESC, NaVi, Lions, WF, xapso, exMTW etc etc

Sta mislite ko ce biti novi igrac Fnatic-a, kakav bi covjek vama odgovarao, i da ste Vi cArn koga bi odabrali za nasljednika ?

Sto se mene tice, u fnaticu bih htio vidjeti nekoga ko bi mogao zamijeniti carna u taktickom smislu. Poznato je da je Fatih ' gobb ' jedan od najboljih tac leadera ikada ( bivsi mouz igrac ), a i pored toga strasan fragger. Dalje, ako hocemo jaci fnatic u smislu fragganja, tu je sigurno Finn ' Karrigan ' Andersen. On bi odlicno upao u igru fnatica, pored moddia i guxa kao strasnan trio madfraggera, friis kao bozji awp, a xizt kao igl ( slusat cemo carna, mada ne vjerujem da je tako dobar ). Moguc je i dolazak norveskog asa, Kalle.

Sa neke subjektivne strane, KARRIGAN op !_!

Ajde da vas cujem !
ja da sam karn, karno bi koju svedjanku

Post dobio šamar od vLexinho

Prvo treba gledati da li ce u ekipu doci igl il ce igl preuzeti xizt. Ako to bude igl, vjerovatno neki iskusniji igrač koji je valjda u boljoj formi nego što je bio cArn u zadnje vrijeme. I ja bih volio vidjeti karrigana.
Volio bi vidjeti kalle-a.

Decko samo tako sabija, pokazao se u svakom smislu.

'Speaking of announcements. Our 5th Counter-Strike player will be announced on Sunday, 18:00 CET. But some clues about his idenity will be released before that here at Fnatic.com'

Idemo kalle !
Volio bih viditi neko "dijete" nešto novo na sceni ...Nekog nepoznatog ....
Ama Sobleta poslat' u fnatic da im psuje sestre na našem jeziku 
Koliko sam upratio situaciju, valjda je vec gotova stvar da dolazi kalle?

Odavno ga nisam vidio da igra, ali decko zna znanje.. Ipak moje misljenje je da je fnatic jos uvijek preslab za top3, mozda i 5 
KillaOR je napisao/la:
Koliko sam upratio situaciju, valjda je vec gotova stvar da dolazi kalle?

Odavno ga nisam vidio da igra, ali decko zna znanje.. Ipak moje misljenje je da je fnatic jos uvijek preslab za top3, mozda i 5 
Pa ako cemo tako, vidis da mouz igra ovaj EPS Germany. Eh sada pisalo je da ce svi igraci iz mouza zavrsiti taj turnir, ali vidis da nema Karrigana ? A fnatic je rekao da dolazi na CPH Games... PA eto ne znam sta odatle zakljuciti. A iskreno KARRIGAN > kalle....

Samo ne znam sta ce fnatic u taktickom smislu raditi, nadajmo se da ce Patrik pogurati malo s'pocetka  ♥
Izgleda da je sve izvjesniji dolazak Karrigana u fnatic, ali ajde vidjet cemo u nedjelju kada ce i oficijalno predstaviti novog igraca.
Inace meni je kalle dosta bolji od karrigana al opet mislim da ce karrigan doc u fnatic.

Je**s fantic ja navijam za WinFakt na CG-u.

GO GO GO WINFAKT !
Karrigan bi bio odlično pojačanje, ali opet s druge strane karrigan je awp a tu imamo i Friisa.. E sad ne znam šta očekivati.
staffan je napisao/la:
Karrigan bi bio odlično pojačanje, ali opet s druge strane karrigan je awp a tu imamo i Friisa.. E sad ne znam šta očekivati.
Karrigan je bolji AK nego AWP. A moze biti 2nd awp tako da..
insejn je napisao/la:
Karrigan je bolji AK nego AWP. A moze biti 2nd awp tako da..
Ma može se ovde puno raspravljati, nema šta i kalle i ostali igrači su odlični... Ali eto sačekat ćemo nedjelju da vidimo ko će doći i to je to :D
Karrigan frajer puca kao lud,biće jači nego sa carnom,samo da se uigraju malo. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.