Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kamera na Skype-u problem

226 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.03.2012. u 23:06

Pozdrav drugovi..

Evo već duže vrijeme imam problem sa kamerom na skype-u tj. izbacuje mi sledeći problem :

Znači zamolio bih vas da ne tražite ovaj error po google jer sam sve moguće isprobao i opet ništa,update-ovao skype,pa DirectX čak sam i po registry-u nešto čeprkao ali nema vajde' :/

Ako je neko imao ovakav problem i uspio ga riješti neka napiše bio bih mu veoma zahvalan.

Za nagradu da ne obećajem bezveze,niti imam kredita a niti ove bobe mogu poslati jer nemam premiuma eto tako 
Preskiniraj PC s nekim AVom, možda imaš RAT koji te 'gleda'.
KRYSTAL je napisao/la:
Preskiniraj PC s nekim AVom, možda imaš RAT koji te 'gleda'.
Skenirano sa Avastom i Kasperskym ništa,sistem urađen prije 2 dana :S
Instaliraj ponovo drajver za kamericu?Vidi na task menageru jel ti pokrenuto šta vezano sa kamericom?
kalalaza je napisao/la:
Instaliraj ponovo drajver za kamericu?Vidi na task menageru jel ti pokrenuto šta vezano sa kamericom?
Ma to je obična web camera ni ne trebaju drajveri za nju. Kamera na Msn-u radi normalno dok na Skype-u izbacuje taj error  

A nije ništa pokrenuto na tasku provjerio sam.
dYn je napisao/la:
Ma to je obična web camera ni ne trebaju drajveri za nju. Kamera na Msn-u radi normalno dok na Skype-u izbacuje taj error  

A nije ništa pokrenuto na tasku provjerio sam.
probaj stariju verziju skype-a mozda je do njega, to mi je jedino logicno rjesenje. 

Post dobio aplauz od skile

Sindrom1ran je napisao/la:
probaj stariju verziju skype-a mozda je do njega, to mi je jedino logicno rjesenje. 
E brate fala ti do neba,znači instalirao stariju verziju i radi,i evo nakon update-a opet može  Fala još jednom drug ..

Može lock,i modovi ako može momku aplauz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.