Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Freelancer!

237 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.02.2007. u 20:29

Imam jedno pitanje vezano za freelancer pa ako ko zna pls da mi objasni.Zapeo sam na jednoj misiji "Entrance bre.... Passage" gdje imaju neka 3 shipa koja bi me po faq-u trebala napasti, al oni ne mrdaju.Sta god da uradim nish se ne desava.Ako ko zna nek mi javi.pokusavao sam sa patchevima al ni oni ne pomagaju.

p.s
nisam n00ber na ovom forumu prijasnji acc mi je banovan
ako se ne varam davno sam igrao tu igru samo trebash proci kroz prolaze neke po checkpointima , mislim da nije obavezno da te napadaju..
E zasto onda ne mogu nisht da radim ama bash nistaCitav sam svemir proputovao i nigdje se ne mogu dokirat nit ista....?
ae instaliracu ja igru pa chu prech do tog dijela pa ti javim ako niko prije ne skonta.
Poznati bug u igri. Ti brodovi bi trebali krenuti prema tebi i unisti teretnjak koji se pojavi iza tebe a zatim otici. Medjutim cesto se desi da oni ne polete i status im bude Neutral. Nazalost jedino rijesnje je ili patch ili restart misije ...
Patch sam probao jos mi samo ostaje restart misije.Hvala puno!!
Sjecam se da mi bas davno nije radio ni restart. Pokusaj naci nekoga ko igra freelancer ili na googleu potrazit SAVE FILE nakon te misije, cini mi se da je to bio jedini nacin za mene..
to mi je omiljena igra, presao je 5-6 puta, pokusaj restart citavu misiju

edit: prisjecajuci se dolazim do zakljucka da mi se to nije desavalo, desavalo mi se da nekad igra se srusi ili citav pc se resetuje, al to nije..

Zadnji edit: 26.04.08 u 20:13:25

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.