Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Show ya' skill ?

480 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.03.2012. u 23:22

Kratko jasno.

PS; Prijedlozi za nove "ideje" ovakvog ili sličnog tipa pokazivanja vašeg skilla i zarađivanja poena su dobrodošle.

btw. Glaso sam za Da, cisto da vidim sta mislite, iako sam podrzavam ovaj nacin pokazivanaj skilla i lake zarade poena 

- Sutra neka tema vezana za FA, ocekujte promjene :*
Volio bi da se ovo nastavi, nisam nijednom ucestovao iz razloga jer sam pocetnik u Photoshopu, Gledao sam dosta tutova,radio po tutovima, nesto uspjeo nesto ne. Malo sam se informirao od strane moderatora fanArt podforuma i tako 

Nadam se da cu se malo posvetit sljedecem show me skill :-$ pa da dobijem za trud apaluz 

@rat

Jesam, napravio 10-ak avatara 
Glasao sam Da al većinom dobiju poene admini ili oni koji su malo više rangirani na forumu iako im radovi ne liče ni našto,barem ja tako mislim. 
go go, i ja bi volio, ionako svaki put dobijem aplauz  haha 
Ma show your skill glavni . Vjezba uvijek dobro dodje
Glasao DA ..

Naravno Markoni samo nastavi kako si započeo pusti ove hejter što pišu što svaki dan što ovo ..

Ideja : nešto na sport , real život, ono što je naša svakodnevnica ..

Jer nikad nisam prije radio i sad se baš zainteresovao pravo ...

eto post ispod što bolan piše ako ne znaš ,stvarno ne kontam ..
Glasao za NE!

Razlog: ne radim u fotošopu... Mislim da je bezveze ovo da se diže svaki dan jer ne rade svi u fotošopu.. Nek' se digne show your skill redimo jednom u sedmici i dosta.. CHEEEEEEEEERz
Glasao za DA !

Freek , ako je forum FA , sta je onda problem da se svaki dan dize sys ?

I ako ne znas da radis u photoshopu nemoj ni gledati temu ha yaa 

Ja sam prije ucestvovao u ovome ( iako nisam neki pro  ) ali sad skola pa slabo.
Radim u gimpu odavno, u sigovima nisam nesto, a avatare radim profesionalno (nije da se hvalim ) tako da sam glasao Da

btw bilo bi dobro otvoriti onu radionicu sto je prije bila (sad nez ko je tacno vodio, pratio i odrzavao to) sto memberi requestaju avy, sig ili sta vec, ti uradis, ako mu se dopadne bas tvoj rad, ti dobijes aplauz, a ako ne, nikom nista, ides na sljedeci req i radis, svake sedmice se dize nova i tako to.

znam da je to bilo pravo dobro aktivno, samo nez sto su je ukinuli 
Previše je svaki dan, meni lično nije. Možda da se diže sedmično, i da svi dobiju nagradu, a ne najbolji radovi, jer neki se ne smiju prijavit, tj. ne smiju da stave rad. Vjeruj.

Sa moje strane nije tako jer mislim da znam da radim.
Glasam sa za da, pa kako god bilo. 
420 je napisao/la:
Glasao za NE!

Razlog: ne radim u fotošopu... Mislim da je bezveze ovo da se diže svaki dan jer ne rade svi u fotošopu.. Nek' se digne show your skill redimo jednom u sedmici i dosta.. CHEEEEEEEEERz
Ja ne igram cs, vi sad ne smijete igrati mixeve. To je tvoja logika. :L
Ja sam glasao za DA, ja cesto radim iz dosade ili kad nemam sta drugo.
ne

Jer su signaturi smorili 
Naravno da DA, eh sad posto je bilo fotomanipulacije,signature, ajde da probamo costumize radovi ? npr evo za g.ba ts3 ikonice radimo ? po meni je to dobro isto je show your skill -.-

@ kordinho ja vjerujem da ti fotosopa nisi ocima vidio i da samo postove nabijas.
Da

Al stavite nekad neko auto da se edituje :D
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Jel se mogu zaraditi poeni na minecraftu?
Izvinjavam se glup sam
:D
Pa ako se slaže FanArt administracija, ustupit ću ja i GBAMC poene. Kontaktiraj nekoga od njih...
Ja sam glasao DA.

Zašto? Prije svega mislim da bi ovo bilo dobro za početnike, jer bi iz dana u dan pokazivali svoj skill i aplauzom ili šamarom znali na čemu su tj. da li napreduju ili ne. 
Da,nisam se javljao prije jer sam početnik,polahko učim,vježbam po tutovima i tako. 
DA!

Inače ne učestvujem u tim projektima i slično jer sam još početnik i uvijek ostao takav, ali podržavam svaku aktivnost

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.