Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW tmp fajlovi error

135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.03.2012. u 11:07

Danas sam skinio WOW1 ako se ne varam i naravio acc na WOW i krenem u igru, logiram se i krene neki download i kad se downloada pokaže mi se ovo

Zna netko razlog?
WoW koji si skinuo ? vanilla,tb,wotlk,cata ? odakle si skinuo ? SS drugog prozorcica errora ?
Demonijak je napisao/la:
WoW koji si skinuo ? vanilla,tb,wotlk,cata ? odakle si skinuo ? SS drugog prozorcica errora ?
World of Warcraft 1.12, ne mogu ti da točan tornet nešto me piratbay zeza(odakle sam skinio)
evo i SS
Imaš li uopšte C:\ particiju ili ti se drugačije zove.
GazijaCTB je napisao/la:
Imam, ali sam igru extractirao u D:
Extractaj u /C: jer je to "pokretač" fajlova, prije ce ti raditi u c nego u d, pokusaj pa javi.
tarikowned je napisao/la:
Extractaj u /C: jer je to "pokretač" fajlova, prije ce ti raditi u c nego u d, pokusaj pa javi.
Zašto mi on oće skinit ponovo igru ili nešto veličine 10GB zar nisam sve potrebno skinio s Pirat Baya?
GazijaCTB je napisao/la:
Zašto mi on oće skinit ponovo igru ili nešto veličine 10GB zar nisam sve potrebno skinio s Pirat Baya?
ako nece u c onda nez sta je :s, vidi nek ti nko kaze, wow je zeznuta igrica i meni se to desavalo dok mi drug nije dao usb, a probaj naci neki repair tool u fajlovima gdje si stavio wow ;D
ako nece u c onda nez sta je :s, vidi nek ti nko kaze, wow je zeznuta igrica i meni se to desavalo dok mi drug nije dao usb, a probaj naci neki repair tool u fajlovima gdje si stavio wow ;D
hehe nisi shvatio sad mi ajmo reć radi taj download ali nemam mjesta na C: da mi skine tih 10 GB ne znam čega :s je li mogu nekako u D?
GazijaCTB je napisao/la:
hehe nisi shvatio sad mi ajmo reć radi taj download ali nemam mjesta na C: da mi skine tih 10 GB ne znam čega :s je li mogu nekako u D?
Probaj fajlove tj neke igrice npr koje su u /C: prebaciti u D da oslobodis, programe itd :d
Probaj fajlove tj neke igrice npr koje su u /C: prebaciti u D da oslobodis, programe itd :d
ok hvala na pomoći

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.