Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cata - Molten-wow

169 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.03.2012. u 23:46

Večer

Skinuo sam CATU danas i zanima me dal' iko igra na navedenom molten serveru, šta igraju i dal se može igrati koliko toliko ? I da ostavite nick i rasu pa da vidim dal' da pravim horde ili ally.

ty
Ja usao 3 puta, nisam ni lvl 10 dobio....
Poprilicno je igrivo, ako zanemaris auto-finish questove...
Prepocujem ti ne igraj prije ljeta, tj. dok se ostali ne pocnu upgrade-at na Catu, jer je sad qeue prevelik...
:D
_PsiHoloG_ je napisao/la:
Prepocujem ti ne igraj prije ljeta, tj. dok se ostali ne pocnu upgrade-at na Catu, jer je sad qeue prevelik...
Igrao sam 5 minuta dobio sam 10ti level, fino radi za sada bez bugova tako da ću nastaviti, ako neko igra nek mi javi jer je smor sam igrati. ^__^
Deadthwing - Ally - Paladin - Human - DPS 80 LVL PVE OPREMA

4K.GS

Nick . weownzans
xpally je napisao/la:
Igrao sam 5 minuta dobio sam 10ti level, fino radi za sada bez bugova tako da ću nastaviti, ako neko igra nek mi javi jer je smor sam igrati. ^__^
Brate moj igram ja 76lvl dudu Evo odo da igram nick Archibald
Demonijak je napisao/la:
Brate moj igram ja 76lvl dudu Evo odo da igram nick Archibald
Ljubi te brat, addat ću te ♥
_PsiHoloG_ je napisao/la:
:D
sta poprilicno igrivo? totalna katastrofa! ja sam nabio lvl 85 vec 7 februara i od tad sam uso par puta, od 82-85 lvl-a ce ti vise trebat nego od 1-82, nista skoro neradi od questova poslije 82, jedva nabijes 83 i onda moras radit questove u Icecrown i to kod toc-a onog radid-a questove oni jedno rade, paladin je skorz bagovan za ostale klase nisam siguran al ni one nisu sigurno nesto a samo 2 raida rade tako da ti je cata na privatnim serverima 0!
Dark_Devil je napisao/la:
sta poprilicno igrivo? totalna katastrofa! ja sam nabio lvl 85 vec 7 februara i od tad sam uso par puta, od 82-85 lvl-a ce ti vise trebat nego od 1-82, nista skoro neradi od questova poslije 82, jedva nabijes 83 i onda moras radit questove u Icecrown i to kod toc-a onog radid-a questove oni jedno rade, paladin je skorz bagovan za ostale klase nisam siguran al ni one nisu sigurno nesto a samo 2 raida rade tako da ti je cata na privatnim serverima 0!
Pa ako ti se ne igra daj meni acc igrat cu ja
Demonijak je napisao/la:
Pa ako ti se ne igra daj meni acc igrat cu ja :D
dao bi ti acc da mi nije na istom acc-u wotlk ako treba imam 6k godli da ti posaljem samo reci name, ja sam igrao na greymane
dao bi ti acc da mi nije na istom acc-u wotlk ako treba imam 6k godli da ti posaljem samo reci name, ja sam igrao na greymane
Treba mi golda Msm fkt mi treba 77 sam lvl,pa mi sad treba 5k za onaj brzi mount Pa eto ako si stvarno voljan poslat bujrum Name Archibald
Demonijak je napisao/la:
Treba mi golda :D Msm fkt mi treba 77 sam lvl,pa mi sad treba 5k za onaj brzi mount :D Pa eto ako si stvarno voljan poslat bujrum :D Name Archibald
ja mislio poslat kad vidim oces za riding, nidje veze davat 5k goldi za riding skill. Pored toliko rare iteama lvl 84 i 85 ti oces riding skill -_-.
Donio sam catu od druga i kod mene stalno izbacuje eror 134,a kod druga radi normalno.Ako neko zna kako da to sredim bio bih mu veoma zahvalan.:(
Igram na Graymanu "Frakofc" ilvl337

Jest server poprilicno bugovan, ali popravljaju ga stalno
Paladin bagovan, ja se vratio na Wotlk.
ja mislio poslat kad vidim oces za riding, nidje veze davat 5k goldi za riding skill. Pored toliko rare iteama lvl 84 i 85 ti oces riding skill -_-.
Pa ionako ti ne treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.