Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

adsl cs 1.6

148 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.03.2012. u 17:45

pozdrav
ima li iko ADSL net net flat 2 (sad *)
2 mb / s brzina
moze li mi reci koliki mu je ping na obicnom srw na cs 1.6 ( sa full rateovima)?
mislim da meni nes nije u dure pa rek da 1. pitam nekog pa ak mi nevalja da nazovem centralu da mi poprave :S
Thx ;)
Ja mislim da je na svim BHTelecom paketima ping 20-30 Ja koristim MojaTV Full(2048/512) i ping je 30 Ako je viši 40, 50 onda zovi njih da ti to poprave ili je možda do signala.

@brick

Ping na srpskim serverima(premium naravno) meni bude 25-30, a lite 40-60

@ovi što hejtaju ?

Da slučajno ne živite u nekim zaseocima, pa vam ping 60 ? Sad mogu slikati konzolu gdje je ping na većini servera 25-30
amsi je napisao/la:
Ja mislim da je na svim BHTelecom paketima ping 20-30 ;) Ja koristim MojaTV Full(2048/512) i ping je 30 :) Ako je viši 40, 50 onda zovi njih da ti to poprave ili je možda do signala.

@brick

Ping na srpskim serverima(premium naravno) meni bude 25-30, a lite 40-60 ;D

@ovi što hejtaju ?

Da slučajno ne živite u nekim zaseocima, pa vam ping 60 ? Sad mogu slikati konzolu gdje je ping na većini servera 25-30 :)
a na haxballu ti laga? ccc
na adsl flat 2 ping je 50-60 ... na lite serverima je 80-100
Ja sam imao taj paket i bilo super sve , ako su domaci serveri ping bio od 15-30ms, pa tamo Srbija i dalje max 50-60ms.
UNSS je napisao/la:
a na haxballu ti laga? ccc
Jel tema oko haxballa ili oko njegovog neta ? Idi ti sine na svoj valde.ba i traži moderatore, admine a ovdje se uvlači kao "valde je sranje itd.."

Lagalo je i mom igraču na onom kupu, pa niste ništa pričali. Morate nabaviti malo bolji net, u to sam siguran A t i ako hoćeš daj mi sad link sobe da igramo
Demonijak je napisao/la:
na adsl flat 2 ping je 50-60 ... na lite serverima je 80-100
slazem se
Svaki dan po 529592952 puta jedne te iste teme. . .
Ne znam kako vam viš' ne dopizdi pitat' i pisat' je***e teme . ..
Danas igro sa h4midovicem ima taj paket ping mu 16-20
pa u tom je i fazon
meni je na svakom srw 60 ping :(
pro gaming, jjjkm......
oke hvala vam
vijdte cu da ih pozovem ;)
Ocisti cookies na svom pretrazivacu poboljsat ce ti se net samo tako ! Isti sam problem imao to sam uradio sad radi extra! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.