Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

NLB Razvojna banka

104 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.02.2012. u 09:53

Ne znam za ovu, pa ću zato pitati. Pošto sam platu dizao u Derventi ( jer sam zadnjih pola godine živio tamo ), da li sad mogu platu dignuti u poslovnici NLB banke koja se nalazi u Doboju ( bliže mi duplo, 40 kilometara ) da ne pičim bezveze dole i trošim gorivo, nisam baš upoznat' s tim pa ako neko zna ili je imao iskustvo sa ovom bankom, neka kaže šta i kako.

Hvala unaprijed, ako je tema neadekvatna, neka se obriše, nemam trenutno koga da pitam.
Vjerovatno mozes. Bitno je samo da je banka ista, a sve NLB (i bilo koja druga) banke su uvezane u jedan sistem. Al za svaki slucaj ti njih nazovi i provjeri to

Brojevi za RS

T: + 387 51 221 610
F: + 387 51 221 623
E:[email uklonjen]

http://www.nlbrazvojnabanka.com/

Jedini problem moze predstavljat to sto su oni grupacija pa imas NLB Razvojnu, NLB Tuzlansku, itd. Zato ti je najbolje da ih nazoves
DZAVID je napisao/la:
Vjerovatno mozes. Bitno je samo da je banka ista, a sve NLB (i bilo koja druga) banke su uvezane u jedan sistem. Al za svaki slucaj ti njih nazovi i provjeri to

Brojevi za RS

T: + 387 51 221 610
F: + 387 51 221 623
E:[email uklonjen]

http://www.nlbrazvojnabanka.com/

Jedini problem moze predstavljat to sto su oni grupacija pa imas NLB Razvojnu, NLB Tuzlansku, itd. Zato ti je najbolje da ih nazoves
NLB razvojna je u pitanju. Sad zvao, ne javlja se niko, zvao 3-4x do kraja odzvoni, jok.
Mozes , jer kod mene stari dizao platu u Sarajevu u NLB i sad dize u Tuzli jer mu je blize a i tu radi

Post dobio aplauz od skile

Seksanna je napisao/la:
NLB razvojna je u pitanju. Sad zvao, ne javlja se niko, zvao 3-4x do kraja odzvoni, jok.
Moze bit da im je pauza. Smaraj ih, javit ce se na kraju

@inx problem je u grupaciji (Vise vrsta nlb banaka). Pitanje je jel tvoj stari u razvojnoj.
inx je napisao/la:
Mozes , jer kod mene stari dizao platu u Sarajevu u NLB i sad dize u Tuzli jer mu je blize a i tu radi
Možeš li pitat' starog jel u pitanju Razvojna ili neki drugi tip pa mi javi ? Da ne tumbaram bezveze po gradovima.
Seksanna je napisao/la:
Možeš li pitat' starog jel u pitanju Razvojna ili neki drugi tip pa mi javi ? Da ne tumbaram bezveze po gradovima.
Razvojna je u pitanju , i u bilo kojem gradu mozes dizati novac Provjereno
inx je napisao/la:
Razvojna je u pitanju , i u bilo kojem gradu mozes dizati novac Provjereno
Ok hvala ti, može aplauz momku. Lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.