Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Video tezak 3gb pomoc.

198 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.02.2012. u 08:34

Pozdrav raja. Imam problem sa vidom vido je dug nekih 50ak sekundi a tezak je 3gb . U "avi" formatu je. Kad hocu da ga uploudam na youtube pokaze mi neki error i izbaci me. Pa me zanima imal koji program za konvertovanje videa iz avi formata u wmv... Ili kako da smanjim da video nije tezak tolko 
Hvala svima.
Imas nekoliko nacina da to obavis a jedan od najjednostavnijih ti je probaj preko Windows Movie Makera, samo ga otvoris preko njega i snimis preko njega i on ce ti ponuditi opcije u kojem formatu i u kojoj velicini da ga spremi.
Sn1p3r je napisao/la:
Imas nekoliko nacina da to obavis a jedan od najjednostavnijih ti je probaj preko Windows Movie Makera, samo ga otvoris preko njega i snimis preko njega i on ce ti ponuditi opcije u kojem formatu i u kojoj velicini da ga spremi.
Evo sta mi izbaci:
FreeMake video converter, jedan od boljih i jednostavnijih za koristenje, fino je organizovan i dizajniran tako da ce se svako snaci bez problema...

A imas jos i format factory i mali milion programa za konvertovanje.
Ne slusaj nikog gore, skini FormatFactory sa neta i konvertuj video, jednostavno je, na kraju ce bit max 10MB. To zavisi od kvalitete koju izaberes.
NexT_T1 je napisao/la:
FreeMake video converter, jedan od boljih i jednostavnijih za koristenje, fino je organizovan i dizajniran tako da ce se svako snaci bez problema...

A imas jos i format factory i mali milion programa za konvertovanje.
Hvala 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.