Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Prženje muzike na CD - pitanje

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.02.2012. u 19:01

Pozdrav,

Kao sto pise u naslovu imam pitanje preko kojeg programa da sprzim muziku na cd ( 700 mb ) da mi mogla raditi u mp3 playeru u autu. Pokusavao ono obicno, add muziku, nece. Znaci hocu mp3 cd, da ga napunim do max, a ne samo 20 pjesama.

Mp3 player je ovakav samo bez USB-a :

.

Ko pomogne, nadam se da ce biti aplauz od modova.

Hvala 

/kanta

Napravio pomocu CDBURNERxp programa 
Ja koristim za te stvari cdburnerxp
Lima je napisao/la:
Ja koristim za te stvari cdburnerxp
Evo taman skinuo taj program xd, na sta da idem, posto ovo prvo ima cd mp3, ili ovo drugo audio cd.??
orochi je napisao/la:
Evo taman skinuo taj program xd, na sta da idem, posto ovo prvo ima cd mp3, ili ovo drugo audio cd.??
Odaberi Data Disc i nabacaj mp3 pjesme i goni.
Nero ? !!
jesi siguran da podrzava mp3 ? Mozda pusta samo audio cd-ove.

I ne treba ti nikakav cd burner ni nero za te stvari, samo c/p u my computer/cd drive i odaberes burn i oznacis hoces li kao datoteke mp3 ili da ti prebaci u audio format(wma mislim). 

GL. 

Edit: Super onda ako podrzava, ja ti kazem probaj samo ovako, ne sjecam se kako je na xp-u ali msm da je isto, ugl. ja tako rodjaku sprzio sve normala radi. 
NexT_T1 je napisao/la:
jesi siguran da podrzava mp3 ? Mozda pusta samo audio cd-ove.

I ne treba ti nikakav cd burner ni nero za te stvari, samo c/p u my computer/cd drive i odaberes burn i oznacis hoces li kao datoteke mp3 ili da ti prebaci u audio format(wma mislim). 

GL. 

Edit: Super onda ako podrzava, ja ti kazem probaj samo ovako, ne sjecam se kako je na xp-u ali msm da je isto, ugl. ja tako rodjaku sprzio sve normala radi. 
Moze podrzava, mp3 player kupljen prije 2 dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.