Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Need Nick :(

348 pregleda · 19 odgovora · otvorena 15.02.2012. u 20:26

E ovako treba mi jedan nick al da je extra da nije dug i da je lijepo ukrasen.
Ja znam smisliti nick al mi brzo dosadi za 1 dan iskreno promjenim barem 20 puta nick.
Hvala unaprijed :D
>*pr0_k1ll3r*<

salim se..Uzmi rjecnik stranih rijeci i biraj si onaj koji ti dobro zvuci i ima smisla, atila, kerber, itd. Nemoj stalno mijenjati, ispadas balavac.
- Pa brate , iskoristi malo mašte , uzmi svoje ime i prezime , malo se poigraj s' slovima , 'vamo tamo i dobićeš nik koji odgovara ! Na taj način ćeš najlakše dobiti odgovarajući nik ...
Spermić sjajan nick.

Iskazuje tvoju unutarnju i vanjsku objektivnost i ličnost, kao i nefunkcionalnost i nerazviće.

Definitivno ga zadrži.
facepalm.
dea je napisao/la:
>*pr0_k1ll3r*<

salim se..Uzmi rjecnik stranih rijeci i biraj si onaj koji ti dobro zvuci i ima smisla, atila, kerber, itd. Nemoj stalno mijenjati, ispadas balavac.
Ili stara latinska muska imena!
- qunp
- imam lud sam sam papir
Biggie_PK je napisao/la:
Spermić sjajan nick.

Iskazuje tvoju unutarnju i vanjsku objektivnost i ličnost, kao i nefunkcionalnost i nerazviće.

Definitivno ga zadrži.
aplauz

Mislim da bi ti više godilo ime teme Need brain ?
Auuu predator zvizdi ba .

Vidi na sta si spao da ti dea smisljna nikove , cc . Neka tebi tog tvog predatora , mora da si i sam takav aa ?
o boze :*

pa nik nemoze sebi skontat, kako bogati pismeni iz maternjeg napises :|
zAAz je napisao/la:
Auuu predator zvizdi ba .

Vidi na sta si spao da ti dea smisljna nikove , cc . Neka tebi tog tvog predatora , mora da si i sam takav aa ?
Znam da ^Pr3d4toR^_^ nije los nick i dosad mi se svidja od ostalih 1 npr:
Unstoppable ^.-

[BFTW] | aBc ^.-

[FaStFoOd] 'AsD^

Assassin'

^QuaTTro^

Dumbass'.^

FD God'-

Camper| PrO^^

Global-Boy

LagGeR'

SwaT.

Ovi su mi nickovi totalno glupi imam ja ih jos kojih koristim predobri su zado neizvodim ih u javu :D
Biggie_PK je napisao/la:
Spermić sjajan nick.

Definitivno ga zadrži.
Spermic nick koristim vec 3 mj i jos mi se svidja :D
Ovaj nick je za tebe: incredebil (od riječi incredible)
Ljudi moji hvala vam svima :D Valjda cu nesto smisliti da bude extra hvala jos jednom od ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.