Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SAZE Gamers ba mix idol !

445 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.02.2012. u 20:38

Ni sa jednim adminom g.ba mixova nemam problem osim sa sazetom , momak je trazio demo na nuke , samo zato sto sam ga ubio , demo ce dobiti bez problema kad doticni pravi citer klinac ga uploaduje , onda citavo vrijeme provocira tokom drugog mixa , na sto ja uzvracam i on me banuje sa servera , ne znam sta da kazem osim da je idol.
Pozdrav :*
I see no changes, all I see is racist faces.
Prvo pogrešen podforum, drugo na admine se žališ kod mene ili tema G.BA Mix | Knjiga žalbe, a ovako ništa.

/kanta
risk je napisao/la:
I see no changes, all I see is racist faces.
Ahhh you'll never change,you'll always stay ugly as you were..
SIMBA je napisao/la:
Prvo pogrešen podforum, drugo na admine se žališ kod mene ili tema G.BA Mix | Knjiga žalbe, a ovako ništa.

/kanta
Prvo pusti ovo, drugo diži mix.

Kad ti je na mixu tražio demo kurčio si se, lafo ne daš demo i te stvari. Prošli demo što je on tražio nisi upload.
Nisam te stigao banovati sa mixa livo si. I ti i klinac imate 24h da uplodaujte šta se ložite na klinca da vas možda nije je*o.

Boli mene što ti misliš da klinac ima wh može te brat naučiti da igraš.
Prije matcha si pricao nesto kao da ti ne radi wh, kasnije tokom cwa preofirno si igrao, svi tvoji na jednu stranu, ti ostanes i cekas lika.

Saze te nije provocirao, samo ti je rekao da upload demo na forum, ti si napisao da neces i fino ti je Saze rekao da ces dobiti ban.
Na drugom halfu stavljao si nikove kao "Boomaniac je**m vam svima mater", "Boomaniac je**m sazea", etc.

Kako mozes lagati da si dobio ban kad si pobjegao sa servera da ne bi dobio ban ?

Ako ne uploadas demo, ban 15 dana i cao. Nema se tu sta vise raspravljati.
Sine , on nije ni trazio demo od ovog zadnjeg meca , nisam ja livo , nego sam banovan nemoj me praviti budalom , obrati mi se jos jednom tim tonom docu da te uzivo banujem hvala
BoMaNiAc je napisao/la:
Sine , on nije ni trazio demo od ovog zadnjeg meca , nisam ja livo , nego sam banovan nemoj me praviti budalom , obrati mi se jos jednom tim tonom docu da te uzivo banujem hvala
tražen je tebi i dunhealu =DD.

Nije te niko banovo već si leavo. naću na demu. još jedno pitanje ??

are U mad bro
Znaci klinac je odmah poslje matcha upload demo ,
tako da se nemas sta zaliti na sazeta , nisam ja krivo sto sam vas je*ooo na mixu
Kakavi jadnici igraju mixeve i na šta se oni žale.

Saze brat. ♥
E ovako , da srao sam prije matcha oko wallhacka , naravno zajebancija al ko ce to tebi objasniti , sto se tice bana ide screenshoot na teamspeak za par minuta , i da jesam ga provocirao tokom zadnjeg meca hvala
Ti mozes staviti sta oces to sto je tebi krivo sto sam vas sabijo
boli me ona stvar, saze je lijepo reko klinac demo ja sam reko uredu brate stavljam cim zavrsimo mix a vi ste i dalje smarali klinac demo upload
zato i jesam prestao ove mixeve igrat, S M I J E S N O, nije kao prije :r
Sve je to super, al daj vratite kgb ovaj gsp je nepodnošljiv.
AMEnat0r je napisao/la:
zato i jesam prestao ove mixeve igrat, S M I J E S N O, nije kao prije
Smiješno ? Ja mislim da je ovo jedna od rijetkih žalbi, dok je na čelu ovoga simba Šta želiš tim postom da postigneš ? Do tebe je hoćeš li igrati mixeve ili ne. Ja imam samo riječi hvale za ovo što radi simba. "Nije kao prije" ? Da nisi neki Adnanov fan, možda ? Pa zbog toga "prije" mnogi neće da igraju mixeve, danas, jer misle da se ništa nije promjenilo

@topic

Nisam igrao mix, ali Saze jedan od boljih admina i mislim da je kriv ovaj što se žali, jer nema ni jedan argument u svoju korist

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.