Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Brisanje Facebook prijatelja

240 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.02.2012. u 18:38

Ukratko, imam oko 4.5k prijatelja na Facebooku. U sat vremena obrišem oko 300 (ono odem na prijatelje, pa search by city i ukucam npr zagreb, pa ih redom brišem)...

Postoji li kakav brži, jednostavniji način od toga? Molim vas pomozite mi, mora bar neko od ovih 650 online na Gamersu znati...

btw samo mi nemojte govoriti što si dodavao sve, jer nisam dodavao ja njih, već oni mene ( bio biber, vegeta sol style, pa znate kako to ide furačice-fufice-karine-maline-ajkule-drakule na fb -_- ). MOLIM VAS POMAGAJTE, jer evo sat vremena brišem, kad nisam umro kad sam vidio koga sve imam u prijateljima, pa dođe mi da plačem *ebem ti... :'(

Admini, moderatori, molim vas, ali baš vas molim da ne kantirate temu, jer ova tema može pomoći i drugim furačice-fufice-karine-maline-ajkule-drakule na fb.

Ako postoji kakav program, ili skripta preko koje mogu odjednom obrisati sve prijatelje, ili ono da ja odredim koje, dobijate kredita cener ako treba, samo pomozite. ♥
otvoris profil pa prijatelje i
bolje vako ?

Post dobio šamar od DrawN

Nema niti jedan drugi način.I ja sam bio takav, hu ha vidi šta imam prijatelja na fb-u

Znao sam da nema drugog načina nego da napravim novi profil,dodam neke ljude i prihvaćam pi**e (ali samo fine  ).
To ti je moj savjet  
Daj link profila da te dodam :D Ja sam fina pi**a :D

Post dobio šamar od 100kaa

Techeran je napisao/la:
Nema niti jedan drugi način.I ja sam bio takav, hu ha vidi šta imam prijatelja na fb-u

Znao sam da nema drugog načina nego da napravim novi profil,dodam neke ljude i prihvaćam pi**e (ali samo fine  ).
To ti je moj savjet  
Odoše mu onda lajkovi. HAHAHAHAH 

Post dobio šamar od 100kaa

Un4giveN je napisao/la:
Može li ovo pomoći :
http://userscripts.org/scripts/show/24199

http://blog.mapmyglobe.com/2008/03/21/delete-your-facebook-friends/

U drugom linku imas komentare,ako ima sta nejasno nađi,ako ne nađeš pitaj ovdje.

Ne znam da li radi,al' probaj
Što drug "KINEZ" kaže najlakše da napraviš novi profil:)

instaliranje:
http://userscripts.org/about/installing
Skinuo sam tu skriptu, kako sad da je pokrenem? :D
Ja ovako za 10 minuta izbrisem 100 prijatelja

Odes na svoj profil i kliknes na prijatelje, kad dobijes listu na imena klikas ovim s cim scrollas ,ne znam kako se zove ovo u sredini tako da ti se otvori u novom prozoru i kad naberes jedno 20 prozora ides redom i u cosku stisces unfriedn i zatvaras i sve tako . Kad ispucas sve otvoris ponovo 20 prozora ,ja odrilike 20 tih za 2 minute ...

gl. 
LaWU je napisao/la:
Ja ovako za 10 minuta izbrisem 100 prijatelja

Odes na svoj profil i kliknes na prijatelje, kad dobijes listu na imena klikas ovim s cim scrollas ,ne znam kako se zove ovo u sredini tako da ti se otvori u novom prozoru i kad naberes jedno 20 prozora ides redom i u cosku stisces unfriedn i zatvaras i sve tako . Kad ispucas sve otvoris ponovo 20 prozora ,ja odrilike 20 tih za 2 minute ...

gl. ;)
Pa to i ja radim -_-
toliko prijatelja, ti si srecan covjek, ))
Organizuj neka ti svaki mjesec po marku od njih svako da 4.5k  MINISTRE 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.