Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Problem sa slusalicama

163 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.02.2012. u 10:17

Pozz

Imam problem sa slusalicama od sinoc, odjednom mi prestade raditi lijeva strana, kad odem na ono test i kad testira lijevu stranu zvuk se cuje malo ali na desnoj strani . Slusalice kupljene prije mjesec dana. Nadam se da ste razumjeli. Evo nagrada onom ko pomogne
pogledaj da li su ti dzekovi ukljuceni kako treba,izvadi ih propusi malo pa vrati opet,instaliraj soundmax i namjesti tamo fino kontrole,restartuj racunar odi opet wizard ali na soundmaxu i mora da radi :) a ako i tad ne radi vidi da skines driver za zvucnu kartu....toliko od mene nadam se da sam pomogao ;)
Probaj ovako :

Idi volume control (to ti je ova slikica u desnom cosku od zvucnika ) i kad udjes imas kao miksetu ,tu vidi kako ti stoji balance ,stavi ga na svim u sredinu ,pa onda vidi ...
Pogledaj da ti nije se kabal iscupao onde gdje se pojacava. Postoji mogucnost da je do toga, jer se je i meni to desavalo. Pa sam morao lemilicom praviti.
Idi dole u Volume Control.

Evo kako izgleda kad otvoris:

Napravi da ti je ovo 'Balance' na sredini.

Provjeri i dzekove, da li su do kraja ukljuceni.
Rastavi slusalice i vidi jel koja zica se prekinula,ako jeste pitaj starog da ti zalemi
i meni je isto. Na siberia v2. Neke slusalice imaju veoma osjetljiv kabal. I ako imas na slusalicama da produzis onaj kabal, ono npr. ukljucene su ti u comp i sada ide kabal jedno 20cm i ima jos jedan ukljucak isti kao da produzis i to. Probaj to stisnuti. Ako nije do toga jbg. !
Ma bolan rastavi slušalice i vidi jeli se išta odlemilo ako je zalemiš i eto..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.