Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Odlazim odlazim....

330 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.01.2007. u 22:05

Pozdravljam sve gaymere na podrucju ex Yugoslavie sa kojima sam odigra bezbroj warova iz kojih sam naravno skoro uvijek izlazio kao pobjednik

U svojoj kratkoj igrac:kj karijeri odigrao sam 1423 metcha od kojih je naravno nekih 1415 zavrsilo u moju korist. U ostalih 8 metcheva rezultat je bio nerijesen.

Za vrijeme svoje karijere zelja mi je bila da odem na poznati eswc turnir. Vjerujem da su neki od vac vec culi na njega. Bio bih pravi gerilac, sve bih dero kalasem, medjutim obaveze koje imam na poslu su me sprijecile tako da sam citav raspust proveo programirajuci u php-u razne sajtove, a da se pohvalim i zaradilo se. Svako vece druga web stranica.

nego sto vam htjedoh reci, ako biste mogli pustiti moju omiljenu pjesmu SHAJ RODE SHAJ i ponoviti je kao sto bih ja to rekao tishucu puta ali u podebljanoj verziji ono da tresti bASS.

Od danas sam zvanicno ili ti ga oficijelno web dizajner a ne neki lafo saner sto suta cs-a mislim ipak sam ja to prerastao, imam 18 godina i opasno sam se poceo baviti hackingom zato eto da znate volim vas koliko toliko.

Evo i malo reklame, ako neko zeli web sajt nek mi se javi cijena neka eto bude 4 KM po sajtu.

CAOS
Pametno, i ja se tome okrecem, umjesto da blejim u CS po cijeli dan, pokusavam nesto dizajnirati, ucim programirati .. i svasta sto stignem, sto bih zelio nauciti..

Uglavnom sretno ti u zivotu, nastavi sa trudom.

Bolje se potruditi i zaraditi nego vjecno gubiti mladost i zivot igrajuci CS.
AmoK se davno odjavio sa gamers.ba ?

kakve su to gore gluposti

bas sam ga pitao na msnu o ovome... kaze dao akount nekom klincu

smijesno , nisam se od tebe nadao da ces kukat ko ostala ova djeca.Ipak si ti zreliji od njih.

A gdje ces? u Zivinice? pa ne selis se nego ti je nesto vaznije od cs-a i stavljas cs na drugo mjesto nemoras svima to reci.

Moje misljenje
Sretno u programiranju.
Svaka cast, sretno u daljnjem radu... , eh, da je i meni "prerasti" cs i slicne gluposti i okrenuti se ozbiljnijim i korisnijim stvarima , reci mi formulu pls...

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.