Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Za simbu

234 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.02.2012. u 17:20

Pozz :D
Evo odavno igram ove gba mixeve i nikad nije bilo nikakvih problema sve do juce. Naime juce sam odigro par mixeva i na svakom traze demo sto neki admini mogu i potvrdit. Mislim da nema potrebe, stavio sam jedan demo jer je simba trazio da postavim pa ko hoce nek pogleda, a ne da ja svaki cw stavljam demo-e.
Simba mi je rekao da je pogledo i da je rega sve i kaze da mogu nastavit s igranjem. Eh sad u cemu je problem. Et danas odigram mix sto je simba digo i on opet poce prozivat nesto izvodit i tako... Pa reko evo da otvorim temu za simbu i ostale ko hoce da pogleda demo i vidi da li sam s razlogom dobio ban ? Brate nije meni do toga ocul ja vise igrat il ne neg eto cisto da se zna qme o cemu je rijec...
Ja mislim da ces ostavit ovu temu da moze pogledat demo ko hoce i da kazu da li je ban s razlogom ili ne ?
Hvala ;)

http://uploading.com/files/7f5293f3/gba.dem/
znam brate al kolko puta stavim niko ne pogleda i nije mi trazio demo neg et ja sam stavio da pogleda ko hoce....
Demo sam gledao i rekao sam ti da je oke (što nije), jer sam htio da vidim dokle to ide. Nakon što sam ti to rekao, addao si se na moj na mapi de_mirage. I šutio sam čitavo vrijeme, na svaku ofirnu situaciju, dok nisi počeo bušiti. Što da se ja peglam sa tobom, kad čitav TVOJ team piše meni na admin say da imaš + i moj čitav team proziva, a i znaš od kad su te prozivke počele od drugih admina, samo ja nisam ništa znao jer nikad nisi igrao na mojim Mix-evima! 
Kume, zipuj ovo, nece ti niko 85 MB skidati!:D
Prvo ne proziva on, nego je pravilo da neko od igrača kaže na admin say, pa admin kaže javno bijelim slovima, jer je javno prozivanje zabranjeno.
Edit: a drugo, bio sam na 2 mixa minimalno na kojima su te i tvoji i moji prozivali.

Post dobio aplauz od simba

ZES je napisao/la:
Prvo ne proziva on, nego je pravilo da neko od igrača kaže na admin say, pa admin kaže javno bijelim slovima, jer je javno prozivanje zabranjeno.
Edit: a drugo, bio sam na 2 mixa minimalno na kojima su te i tvoji i moji prozivali.
Ni 10 % demo-a nisam tražio, koliko zahtjeva na admin say dobijem. 
prvo demo se postavlja na demo list tj ovde:
http://gamers.ba/forum/155/149108/gamers-ba-mix-demolist-/
nije bitno sta drugi momci sa portala misle...pika se i gleda se misljenje administracije...tako da kako god administracija na celu sa simbom odluci tako ce biti...a ti mozda na tom cwu nista nisi imao tj na tom demu a mozda na drugom jesi pak nzm nista o tome nemogu da pricam,al vjerujem da te ne bih nikad ban bez razloga da nisi nista koristio...imas demo list postavi demo...vidjece se hoces li biti unban ili ostaje ban....sta god se odluci moras se pomiriti sa tim a ne bzvz dizati teme i glupirati se....toliko od mene,nadam se da se momci iz administracije slazu samnom,isto tako i simba...pozz :D 9-)
ZES je napisao/la:
aj molim te pogledaj temo pa vidi ko proziva i nadji tamo u demo list jos jedan demo sto sam stavio za simbu pa vidi ko proziva.....8-) i SIMBA qme od mojih iz tima danasnjeg nije niko sigurno tebi piso neg par ti tvojih iz tvog tima al nema veze brate nije meni do igre neg eto kazem ti da pogleda ko hoce o cemu je rijec ;)
Ja kolko znam, na ovakve teme se ne smiju javljati obicni memberi. Samo admin za kojeg je namjenjen demo se javlja na ovakvu temu ?
Momak nema nista, fino puca i to je to, barem neko moje misljenje. Ali simba kume malo ti je glupo da banas tako sa servera direktno.
ANIRee je napisao/la:
aj molim te pogledaj temo pa vidi ko proziva i nadji tamo u demo list jos jedan demo sto sam stavio za simbu pa vidi ko proziva.....8-) i SIMBA qme od mojih iz tima danasnjeg nije niko sigurno tebi piso neg par ti tvojih iz tvog tima al nema veze brate nije meni do igre neg eto kazem ti da pogleda ko hoce o cemu je rijec ;)
qme
vladanBL je napisao/la:
prvo demo se postavlja na demo list tj ovde:
http://gamers.ba/forum/155/149108/gamers-ba-mix-demolist-/
nije bitno sta drugi momci sa portala misle...pika se i gleda se misljenje administracije...tako da kako god administracija na celu sa simbom odluci tako ce biti...a ti mozda na tom cwu nista nisi imao tj na tom demu a mozda na drugom jesi pak nzm nista o tome nemogu da pricam,al vjerujem da te ne bih nikad ban bez razloga da nisi nista koristio...imas demo list postavi demo...vidjece se hoces li biti unban ili ostaje ban....sta god se odluci moras se pomiriti sa tim a ne bzvz dizati teme i glupirati se....toliko od mene,nadam se da se momci iz administracije slazu samnom,isto tako i simba...pozz :D 9-)
Malo vise prati demo list i od prije kolko sam demo-a stavljo pa niko ne pogleda. Odigram mix trazi demo, stavim i sljedeci mix opet isti trazi demo... Upravu si ti sto se tice administracije i toga nego eto da nebude sutra prozivanja i da me ne smaraju dbl neki bez razloga... :)
Temu ću lockat, javilo mi se par momaka da će gledat demo, pa ukoliko se ispostavi da nema WH skidam ban. Ukoliko se bude ispostavilo, da ima WH ostaje ban. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.