Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ciscenje snijega SG

1.849 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.02.2012. u 01:35

Traje li i danas ova akcija i ako traje kolika je dnevnica i koji su sve uslovi da bi radio ?
nemoj čistiti u ponedeljak opet snijeg >.<

Post dobio šamar od KillaOR

Takodjer i mene zanima dogovorio se sutra s haverima :)
Čuo sam da je dnevnica 50km oni ti daju lopate al ne znam koliko sati radiš :)
armeno1 je napisao/la:
Takodjer i mene zanima dogovorio se sutra s haverima
Čuo sam da je dnevnica 50km oni ti daju lopate al ne znam koliko sati radiš
eki petobanka ? pa gdje se to ide uopste da vidim jel tacno ?
Lockerz je napisao/la:
eki petobanka ? pa gdje se to ide uopste da vidim jel tacno ?
Old city :)
Prvo nije to tako lahko ko sto vi mislite vi kontate 2/3 puta zamahnuti lopatom i dobiti 50 km ... Ja sam cuo da se od 10 ujutro radi valjda citav dan nisam siguran . Na -15 raditi jedno 9/10h za 50 km ? I onda sljedeci mjesec davati 300 km na lijekove .
ZOPe je napisao/la:
Prvo nije to tako lahko ko sto vi mislite :) vi kontate 2/3 puta zamahnuti lopatom i dobiti 50 km ... Ja sam cuo da se od 10 ujutro radi valjda citav dan nisam siguran . Na -15 raditi jedno 9/10h za 50 km ? I onda sljedeci mjesec davati 300 km na lijekove .
300 maraka za lijekove ? gdje si se ti liječio prije (H)
što jes jes treba se lopatati dosta da bi dobio para ne moze na lijepe oci :D
ZOPe je napisao/la:
Prvo nije to tako lahko ko sto vi mislite vi kontate 2/3 puta zamahnuti lopatom i dobiti 50 km ... Ja sam cuo da se od 10 ujutro radi valjda citav dan nisam siguran . Na -15 raditi jedno 9/10h za 50 km ? I onda sljedeci mjesec davati 300 km na lijekove .
Čitao sam i ja nešto o tome, valjda počinje u 10 ujutro..

I traje puno radno vrijeme, do 5-6 i dnevnica 30 km.

Mislim čuo sam da je toliko, a čitao sam na stranicama za tu akciju, kao moraš se javit u opštinu i tako...

Al' iskreno dovoljno mi je što sebi čistim po 2-3 sata da bi mog'o izać iz kuće. Hahah

Sretno svima koji budu isli.Nece biti lako.

Bilo na dnevniku, u nekim mjestima Sarajeva dnevnica 50KM.

Uopšte nije teško. Niko vas ne kontroliše, možete zabušavati koliko oćete. Baciš jednu lopatu, odmoriš naredne dvije
armeno1 je napisao/la:
Takodjer i mene zanima dogovorio se sutra s haverima
Čuo sam da je dnevnica 50km oni ti daju lopate al ne znam koliko sati radiš
brate osam sati 50 KM :S
U Beogradu ječer dnevnica za ciscenje snijega bila 30km ,mozes fino dzeparac zaraditi, a u Zenici dobiješ besplatno čaj
armeno1 je napisao/la:
što jes jes treba se lopatati dosta da bi dobio para ne moze na lijepe oci
Pa isplati se raditi za 50 km ,ovaj bezze prica, ja 2 upale krajnika za redom imao i potrosio u 2 mjeseca 40 km , a za te pare (iznad spomenute ) mogla bi se i podloga uzet kakva il rama jos malo
armeno1 je napisao/la:
što jes jes treba se lopatati dosta da bi dobio para ne moze na lijepe oci
ma ti ne mozes dici lopatu sine ... a ne da cistis snijeg mozes cistiti ovaj sa g.ba prijavi se nek ti dadnu 1.20 KM
Nije dnevnica toliko losa , 8 sati ciscenja jeste tesko ali na kraju dana ce te biti zadovoljni
ZOPe je napisao/la:
Meni drug kaze da se 8 sati radi. Meni ne pada na pamet to da cistim, brinem se za svoju kucu i bastu.
Iskreno, smorili ste s tim čišćenjem snijega na G.ba.
Isfurali ste već nekoliko puta taj fazon, i šta sad opet treba furati? A i nije toliko duhovito...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.